• Musk a contestat necesitatea desfășurării procesului înainte de 24 octombrie.
  • Twitter l-a dat în judecată pe Musk pe 12 iulie, cerându-i să finalizeze achiziția de 44 de miliarde de dolari cu care a fost de acord în aprilie.
  • Moțiunea Twitter pentru un proces din septembrie 2022 a citat data prezumtivă de expirare a contractului, 24 octombrie 2022, pentru finalizarea fuziunii.

Elon Musk a cerut Curții de Justiție din Delaware să respingă cererea de proces accelerat a Twitter, spunând că are nevoie de mult timp pentru a analiza datele privind conturile de spam ale Twitter. În timp ce moțiunea Twitter urmărea un proces de patru zile care să se încheie în septembrie 2022, în cererea depusă vineri de Musk în instanță se spune că procesul ar trebui să înceapă pe 13 februarie 2023 sau după această dată.

Twitter s-a angajat într-o amânare tactică timp de două luni, rezistând cererilor de informații ale pârâților… Solicitarea bruscă a Twitter de a obține viteză de deformare după două luni de tergiversare și ofuscare este cea mai recentă tactică a sa de a ascunde adevărul despre conturile de spam suficient de mult timp pentru a-i determina pe pârâți să închidă, se arată în moțiunea lui Musk.

Echipa de avocați a lui Musk a susținut că disputa centrală privind conturile false și de spam este fundamentală pentru valoarea Twitter și că rezolvarea acestor probleme va necesita descoperiri complexe și tehnice – inclusiv revizuirea și analiza criminalistică a unor mari cantități de date.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Twitter l-a dat în judecată pe Musk pe 12 iulie, cerându-i să finalizeze achiziția de 44 de miliarde de dolari cu care a fost de acord în aprilie. Moțiunea Twitter pentru un proces din septembrie 2022 a citat data prezumtivă de expirare a contractului, 24 octombrie 2022, pentru finalizarea fuziunii.

Accelerarea procedurilor de judecată este esențială pentru a asigura suficient timp pentru ca această instanță să acorde o reparație efectivă și pentru ca Curtea Supremă din Delaware să revizuiască decizia acestei instanțe, a scris Twitter.

Un proces în septembrie lasă totuși părților și acestei Curți mai mult de două luni pentru a finaliza procesul de descoperire și informare înainte de proces – un termen adaptat în mod corespunzător la nevoile acestui caz și în concordanță cu programele accelerate pe care această Curte le-a ordonat în cazuri similare de aplicare a fuziunii.