• Tony King, din Eastbourne, a fost acuzat de uciderea Sabrinei Cooper.
  • Sabrina Cooper era nepoata comedianului și magicianului britanic Tommy Cooper.
  • Poliția a mers duminică la o proprietate în care doamna Cooper a fost găsită moartă. 

Nepoata legendei comediei Tommy Cooper a fost găsită „ucisă” în locuința sa dintr-un oraș din East Sussex. Poliția a găsit-o pe Sabrina Cooper, în vârstă de 68 de ani, moartă la o adresă din Eastbourne, duminică, la ora 18.45, în urma unei sesizări.

Tony King, în vârstă de 59 de ani, din Cornfield Terrace, cunoscut al doamnei Cooper, a fost arestat luni dimineață și acuzat de un singur cap de acuzare de crimă și de posesie de armă ofensivă într-un loc public. Tatăl Sabrinei Cooper a fost fratele regretatului comediant și a condus un magazin de magie care purta numele starului până când a fost închis în 2017, scrie Daily Mail.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru a se prezenta astăzi la Tribunalul din Brighton. Sabrica Cooper a deținut anterior afacerea de familie Cooper’s Magic Shop din Eastbourne, dar aceasta s-a închis în aprilie 2017. Locuitorii din Eastbourne i-au adus un omagiu „adorabilei” doamne Cooper pe o pagină locală de Facebook. O persoană a spus: O doamnă minunată, îmi amintesc mereu de magazinul ei de rochii. Atât de trist”. O alta a comentat: Partenerul meu a lucrat pentru ea în magazin. O doamnă minunată, ce păcat.” O a treia persoană a adăugat: Un sfârșit atât de trist pentru viața unei doamne încântătoare, îmi voi aminti mereu discuțiile noastre când ieșea cu câinii ei adorabili”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Inspectorul-șef Emma Vickers, de la poliția din Sussex, a declarat: Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii Sabrinei în aceste momente dificile. Îi sprijinim și îi ținem la curent cu evoluția acestei anchete în plină desfășurare. Înțelegem că acest incident va provoca, de asemenea, supărare și îngrijorare în comunitate și aș dori să îi asigur pe oameni că acesta este tratat ca un incident izolat care implică persoane care se cunosc între ele și care nu reprezintă o amenințare pentru publicul larg. Am finalizat deja anchete extinse și acest lucru a dus la arestarea și inculparea unei persoane în termen de 48 de ore de la prezentarea inițială a poliției la adresa respectivă. Aceste investigații vor continua pe măsură ce cazul avansează în instanță și încurajăm pe oricine are preocupări sau informații despre ceea ce s-a întâmplat să ia legătura cu noi.”