• Jandarmeria a anunțat noi sancțiuni în urma protestelor organizate în ultimele patru zile în toată țara.
  • Pentru încălcarea unor prevederi legale, au fost aplicate 891 de sancțiuni contravenționale, au explicat jandarmii.

Jandarmeria a analizat imaginile de la protestele față de restricțiile COVID din toată țara și a aplicat noi sancțiuni. Pentru abateri petrecute în primele trei zile ale protestelor au fost aplicate sute de sancțiuni, în valoare totală de peste 366.000 de lei. De asemenea, au fost deschise mai multe dosare penale.

În urma activităților de identificare a persoanelor participante la protestele din zilele de 28, 29 și 30 martie, care nu au respectat prevederile legale, la nivel național au mai fost aplicate de sancțiuni contravenționale, în valoare 366.550 lei De asemenea, au fost întocmite actele de sesizare pentru două persoane care dețineau obiecte periculoase (infracțiunea de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase) la Iași, iar pentru alte două persoane (căte una din Târgoviște și Arad) pentru operațiuni fără drept cu obiecte pirotehnice”, a anunțat Jandarmeria Galați.

Jandarmii vor continua să analizeze imaginile pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care au încălcat legea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL