• Părinții fetei au fost arestați pentru răpire și așteaptă decizia finală.
  • Aceasta a fost găsită într-o casă din orașul Saugerties, în urma unor percheziționări efectuate luni.
  • Paislee a dispărut în anul 2019, pe când avea doar trei ani.

Paislee Shultis, o fetiță în vârstă de şase ani, a fost descoperită într-o cameră secretă a unei case din oraşul Saugerties, în urma unor căutări efectuate luni. Ea este sănătoasă şi a mers la tutorele ei legal, împreună cu sora ei mai mare, spune poliţia.

Părinţii acesteia nu mai deţin custodia copilului. Ei au fost acuzaţi de intervenţie asupra custodiei şi de punerea în pericol a bunăstării unui copil, după ce a fost găsită într-o cameră percheziționată.

Paislee a fost dată dispărută din comitatul Tioga, New York, în iulie 2019, potrivit unui comunicat al poliţiei. Ea avea patru ani. Autorităţile au crezut, la acel moment, că a fost răpită de părinţii ei, Kimberly Cooper, în vârstă de 33 de ani, şi Kirk Shultis Jr., în vârstă de 32 de ani.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

După ce a primit informaţii potrivit cărora Paislee era ţinută într-un loc ascuns în oraşul Saugerties, în comitatul Ulster, poliţia a obţinut un mandat de percheziţie a casei. Proprietatea fusese percheziţionată anterior.

Rudele fetiței, acuzate de răpire, după ce au descoperit camera secretă

Kirk Shultis Sr., în vârstă de 57 de ani, care deţine casa, era acolo când poliţia a efectuat percheziţia şi a declarat că nu avea cunoştinţă despre locul unde se afla Paislee, spune poliţia. Dar, la puţin peste o oră de la începerea percheziţiei, unul dintre detectivi a observat că scările care duc la subsolul casei păreau a fi construite ciudat.

După ce au îndepărtat câteva scânduri, poliţia le-a găsit pe Paislee şi pe Kimberly Cooper, ascunse în ceea ce poliţia a descris ca fiind o incintă „mică, rece şi umedă„. Paislee a fost examinată de paramedici şi este sănătoasă.

Părinţii biologici ai lui Paislee pierduseră custodia ei şi a surorii sale mai mari înainte de dispariţia sa, iar poliţia crede că acesta a fost motivul pentru care Paislee a fost răpită.

Kimberly Cooper, Kirk Shultis Jr. şi Kirk Shultis Sr. au fost arestaţi şi acuzaţi de dispariţia lui Paislee. Tatăl şi fiul au fost eliberaţi în aşteptarea procesului.

Cooper avea un mandat de arestare neexecutat şi, prin urmare, rămâne în închisoarea din Ulster County. O anchetă este în curs de desfăşurare şi se aşteaptă şi alte arestări, se arată în comunicatul poliţiei.