Crima a avut loc luni noaptea. Copila în vârstă de 16 ani a mers în apartamentul din Piatra Neamţ, unde locuia bărbatul în vârstă de 41 de ani, pentru a discuta posibilitatea unui loc de muncă în străinătate.

Se pare că discuţiile au devenit aprinse, iar la un moment dat tânăra l-a înjunghiat motal.

Imediat ce şi-a dat seama ce a făcut, fata a sunat la 112 şi a spus că a ucis un bărbat care a vrut să o violeze.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„În urma verificărilor efectuate, cu privire la acest eveniment, au fost identificate 4 apeluri de urgenţă.Primul apel a fost efectuat, la data de 17.08.2021, la ora 01:01:07, de către o persoană de sex feminin, care anunţa că a ucis un bărbat, care a încercat să o violeze. Apelul a fost transferat către IPJ Neamţ, la ora 01:03:24, iar, de îndată, s-au demarat activităţi specifice, din competenţă, în colaborare cu alte structuri”, anunţă Poliţia Română.

Reprezentanţii IGPR precizează că apelurile ulterioare au fost efectuate de către tatăl fetei. Şi el a sunat la 112 pentru a informa că a fost apelat de fiica sa, care i-a transmis că a ucis un om.

Poliţiştii spun că informaţiile vehiculate în spaţiul public, conform cărora minora ar fi efectuat şi alte apeluri la 112, înainte de a-l înjunghia mortal pe bărbat, sunt false

Poliţiştii mai spun că minora plecase de acasă în data de 11 august 2021, iar IPJ Neamţ a fost sesizat de către familie, cu privire la dispariţie, la data de 13 august 2021. La aproximativ două ore de la sesizarea dispariţiei, poliţiştii au găsit-o pe minoră şi au încredinţat-o familiei. Ulterior momentului încredinţării minorei de către poliţişti, familiei acesteia, nu au mai existat alte sesizări cu privire la dispariţia minorei, spun oamenii legii.

Toate datele şi informaţiile cu privire la acest eveniment au fost transmise Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, care fac cercetări.