Procurorii DIICOT au decis: Prelungire pe încă 30 de zile pentru frații Tate

  • Frații Tate, anchetați de procurori pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, vor rămâne în arest încă 30 de zile, a decis, marți, Tribunalul București.
  • Ei au fost reținuți de DIICOT în 29 decembrie 2022, iar apoi instanța a admis cererea procurorilor de arestare preventivă.
  • Frații milionari mai aveau și un sistem sofisticat de supraveghere, cu cel puțin16 camere care monitorizau totul în casa dintr-o zonă de lux a Capitalei, dar și în împrejurimile acesteia.

Frații Tate, anchetați de procurori pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, vor rămâne în arest încă 30 de zile, a decis, marți, Tribunalul București. Instanța a mai dispus măsura arestului la domiciliu pentru cele două inculpate, Naghel Georgiana-Manuela și Radu Alexandra-Luana.

Ei au fost reținuți de DIICOT în 29 decembrie 2022, iar apoi instanța a admis cererea procurorilor de arestare preventivă. Mascații care au descins acasă la frații Tate, reținuți pentru grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, au găsit o gorilă realizată din dolari, un crocodil acoperit cu pietre albastre, ceasuri de lux, diverse sume de bani, arme albe și un pistol, conform surselor G4Media.

Frații milionari mai aveau și un sistem sofisticat de supraveghere, cu cel puțin16 camere care monitorizau totul în casa dintr-o zonă de lux a Capitalei, dar și în împrejurimile acesteia.

În filmarea publicată de DIICOT se poate auzi și reacția celor de la trupele speciale în momentul în care văd gorila cu dolari, spunând ”f…ing s.it!”.

De asemenea, potrivit informațiilor G4Media.ro, procurorii au ridicat de acasă de la cei doi frați 11 dintre mașinile de lux pe care le dețin. Recent, Andrew Tate s-a șicanat cu activista de mediu Greta Thunberg, pe Twitter, pe tema numărului de autoturisme pe care le deține britanicul.