• Magistraţii Tribunalului Ilfov au decis, definitiv, luni, desfiinţarea hotărârii Judecătoriei Sectorului 4.
  • Decizia este definitivă.
  • Judecătorii Instanţei Supreme l-au condamnat, în mai 2019, pe fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, la 9 ani şi 10 luni de închisoare cu executare, în dosarul „Polaris”.

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost eliberat condiţionat, luni, potrivit deciziei Tribunalului Ilfov. Decizia este definitivă.

Magistraţii Tribunalului Ilfov au decis, definitiv, luni, desfiinţarea hotărârii Judecătoriei Sectorului 4, care a respins, în primă instanţă, cererea lui Radu Ştefan Mazăre de eliberare condiţionată.

Astfel, luni, magistraţii Tribunalului Ilfov au admis contestaţia formulată de condamnatul Mazăre Radu Stefan împotriva sentinţei penale pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, în dosarul penal nr. 6917/4/2024.

Recomandări

ROMÂNIA ÎNVINGE UCRAINA
A ÎNCEPUT BACALAUREATUL 2024
ISRAELUL MOBILIZEAZĂ REZERVIȘTI
CINE OCUPĂ FUNCȚIILE DE TOP DIN UE
CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
CASH SAU LA BANCĂ?

„Desfiinţează sentinţa penală nr. 996/2024 din 17.04.2024, pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti şi, rejudecând în fond: În baza art. 587 din codul de procedură penală, raportat la art. 59 Cod Penal din 1969; admite cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul Mazăre Radu Ştefan (…), aflat în stare de deţinere în Penitenciarului Jilava Bucureşti. Dispune liberarea condiţionată a contestatorului condamnat Mazăre Radu Ştefan, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) emis de Tribunalul Ilfov, Secţia Penală; în baza sentinţei penale nr. (…) pronunţată de Tribunalul Ilfov; prin care i s-a aplicat pedeapsa de 9 ani închisoare”, este decizia judecătorilor din Tribunalul Ilfov.

Decizia este definitivă.

Judecătorii Instanţei Supreme l-au condamnat, în mai 2019, pe fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, la 9 ani şi 10 luni de închisoare cu executare, în dosarul „Polaris”. Mazăre a fost condamnat pentru luare de mită, abuz în serviciu, conflict de interese în formă continuată.

Citește și