• Un buștean a căzut dintr-un camion în mers și a intrat prin parbrizul altei mașini, iar șoferul a fost răniy.
  • O femeie a fost mușcată de un șacal într-un parc din Arad, după ce localnicii au făcut sesizări luni întregi că sunt animale sălbatice.
  • Salvamontiștii au salvat în 24 de ore 33 de persoane care se aflau în pericol de moarte.

În Brașov, un buștean dintr-un TIR încărcat cu lemne a căzut pe capota unei mașini înmatriculată în altă țară, iar bușteanul a intrat prin parbriz, iar șoferul a fost rănit, scrie Monitorul Express Brașov.

Totul din cauză că TIR-ul a circulat neregulamentar și a lovit poarta de gabarit a unui pod feroviar și era supra-încărcat cu marfă spun polițiștii. Șoferul a primit o amendă de 13.000 de lei.

Animalele sălbatice terorizează localnicii

În Moldova, un camion încărcat cu balast a căzut în râu pentru că podul de lemn pe care mergea a cedat. Podul a fost refăcut acum doi ani, iar martorii spun că în timpul incidentului, cabina camionului a ajuns pe celălalt mal și că doar marfa a căzut în râu. Înaintea lui era tot un pod de lemn, iar localnicii cer un nou pod, dar de beton, de data asta.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD

Aradul e terorizat de animale sălbatice, o femeie a fost mușcată în parc de un șacal. Duminică seară femeia stătea pe o bancă cu animalul ei de companie. Șacalul a venit direct la câine, iar femeia a fost mușcată după ce a încercat să-și apere cățelul.

Toate astea după ce luni întregi, localnicii au făcut sesizări după sesizări cum că parcurile sunt pline de animale sălbatice.

Și, cu ocazia mini-vacanței amatorii de drumeții au plecat la munte. În doar 24 de ore, salvamontiștii au salvat 33 de persoane, dintre care 8 au ajuns la spital. Drumeții au apelat salvamontiștii și ca să ceară sfaturi și informații despre trasee din cauză că s-au aventurat nepregătiți în drumeții.

Citește și: