România te surprinde mereu. Un buștean dintr-un TIR încărcat cu lemne a căzut pe o mașină

În Brașov, un buștean dintr-un TIR încărcat cu lemne a căzut pe capota unei mașini înmatriculată în altă țară, iar bușteanul a intrat prin parbriz, iar șoferul a fost rănit, scrie Monitorul Express Brașov.

Totul din cauză că TIR-ul a circulat neregulamentar și a lovit poarta de gabarit a unui pod feroviar și era supra-încărcat cu marfă spun polițiștii. Șoferul a primit o amendă de 13.000 de lei.

Animalele sălbatice terorizează localnicii

În Moldova, un camion încărcat cu balast a căzut în râu pentru că podul de lemn pe care mergea a cedat. Podul a fost refăcut acum doi ani, iar martorii spun că în timpul incidentului, cabina camionului a ajuns pe celălalt mal și că doar marfa a căzut în râu. Înaintea lui era tot un pod de lemn, iar localnicii cer un nou pod, dar de beton, de data asta.

Aradul e terorizat de animale sălbatice, o femeie a fost mușcată în parc de un șacal. Duminică seară femeia stătea pe o bancă cu animalul ei de companie. Șacalul a venit direct la câine, iar femeia a fost mușcată după ce a încercat să-și apere cățelul.

Toate astea după ce luni întregi, localnicii au făcut sesizări după sesizări cum că parcurile sunt pline de animale sălbatice.

Și, cu ocazia mini-vacanței amatorii de drumeții au plecat la munte. În doar 24 de ore, salvamontiștii au salvat 33 de persoane, dintre care 8 au ajuns la spital. Drumeții au apelat salvamontiștii și ca să ceară sfaturi și informații despre trasee din cauză că s-au aventurat nepregătiți în drumeții.

Citește și:

Exit mobile version