• Șocul a cuprins Utah (SUA), unde o familie, printre care cinci copii, a fost împușcată mortal de tatăl lor, care și-a ucis și soția și mama acesteia.
  • Cadavrele celor opt membri ai familiei au fost găsite împușcate mortal în interiorul casei lor miercuri.
  • Autoritățile și înregistrările din instanță arată că soția a depus recent o cerere de divorț pe 21 decembrie 2022.

Șocul a cuprins Utah (SUA), unde o familie, printre care cinci copii, a fost împușcată mortal de tatăl lor, care și-a ucis și soția și mama acesteia. Potrivit AP, evenimentele s-au petrecut în orașul Enoch, unde locuiau Tausha și Michael Haight, în vârstă de 40, respectiv 42 de ani, cei cinci copii ai cuplului, dintre care trei fete de 17, 12 și 7 ani și doi băieți de 7 și 4 ani, precum și mama lui Tausha, Gail, în vârstă de 78 de ani.

Cadavrele celor opt membri ai familiei au fost găsite împușcate mortal în interiorul casei lor miercuri, după ce poliția a răspuns la un apel de la rude și prieteni îngrijorați” care au anunțat că Tausha a lipsit de la o întâlnire în acea dimineață.

Dovezile sugerează că suspectul (tatăl) și-a luat propria viață după ce a ucis alte șapte persoane din casă”, a declarat joi, într-o conferință de presă, administratorul orașului Enoch, Rob Dotson.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Autoritățile și înregistrările din instanță arată că Tausha a depus recent o cerere de divorț pe 21 decembrie 2022. Michael ar fi primit notificarea pe 27 decembrie, deși primarul Geoffrey Chestnut a declarat că nu sunt siguri că divorțul a fost motivul crimelor. Avocatul în cazul de divorț, care a întâlnit-o pe femeie doar de două ori, a declarat că aceasta nu și-a exprimat nici o teamă de violență fizică din partea soțului ei.

Primarul Chestnut a fost emoționat în timpul conferinței de presă de joi: Nu se întâmplă prea des ca un astfel de eveniment să lovească foarte aproape de casă”. De fapt, familia Haight erau vecinii mei, copiii mai mici se jucau în curtea mea cu copiii mei”, a spus el.

Orașul Enoch este o comunitate foarte unită… aceasta este o lovitură imensă pentru multe, multe familii care au petrecut multe nopți cu acești oameni care au plecat”, a spus el.

Casa Albă a emis, de asemenea, un comunicat joi, în care a precizat că președintele Joe Biden și soția sa Jill sunt în doliu alături de comunitatea din Enoch City”. Prea mulți americani și-au pierdut persoane dragi sau și-au schimbat viața pentru totdeauna din cauza violenței cu arme de foc, iar violența armată rămâne principala cauză de deces în rândul copiilor din America”, au spus ei.