• Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a răspuns în urma unui proces în care este acuzat că a agresat sexual un minor.
  • Tyler a negat acuzațiile, susținând că minora sa și-a dat consimțământul.
  • Julia Misley a susținut că Tyler a început să o agreseze sexual când avea 16 ani, în anii 1970.

Steven Tyler a emis un document de șapte pagini în instanță pe 28 martie, în care neagă faptul că a agresat sexual o minoră și susține că aceasta și-a dat consimțământul pentru o relație sexuală, scrie Business Insider.

Steven Tyler a răspuns astfel acuzațiilor că ar fi agresat sexual o minoră. Tyler a negat acuzațiile, susținând că adolescenta (pe atunci) și-ar fi dat consimțământul. Julia Misley a susținut că Tyler a început să o agreseze sexual când avea 16 ani, în anii 1970.

Misley a susținut că Tyler i-a convins pe părinții ei să îi acorde tutela asupra ei, permițându-i și mai mult agresiunea sexuală și permițându-i lui Tyler să o ducă peste granițele statului în timpul turneelor sale.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Avocații lui Tyler au emis un dosar de șapte pagini în instanță în data de 28 martie, în care enumeră 24 de apărări diferite împotriva acuzațiilor, inclusiv faptul că Misley a consimțit la relația sexuală cu Tyler.

Avocații mai spun că Tyler ar fi avut „imunitate sau imunitate calificată” împotriva acuzațiilor datorită tutelei sale asupra lui Misley.

Unul dintre avocații lui Misley a emis miercuri o declarație în care a numit apărarea juridică a lui Tyler „odioasă și potențial periculoasă”, criticând echipa juridică a lui Tyler pentru că sugerează că tutela legală echivalează cu permisiunea pentru abuz sexual.

„Este uimitor, revoltător și arogant faptul că un adult încearcă să își apere crimele și exploatarea unui copil de 16 ani nesupravegheat”, a scris avocatul Jeff Anderson.

Tyler cere ca un judecător să respingă procesul lui Misley și să o oblige să plătească onorariile avocaților săi.

În procesul intentat de Misley se susține că ea l-a întâlnit pentru prima dată pe Tyler la un concert Aerosmith din Portland, Oregon, la scurt timp după ce a împlinit 16 ani.

Ea a susținut că a mers cu Tyler în camera de hotel a acestuia după concert, unde cântărețul „a efectuat diverse acte de comportament sexual criminal” asupra ei, știind că este minoră.

În procesul lui Misley se mai susține că a rămas însărcinată cu copilul lui Tyler când avea 17 ani, dar că acesta a făcut presiuni asupra ei pentru a face avort împotriva voinței ei. Ea a susținut că Tyler amenințat-o că îi va retrage sprijinul financiar dacă nu va face avort.

Citește și

În Grecia, animalele de companie vor veni cu un avocat personal la tribunal

Record de vizualizări pe Netflix. Comedia cu cel mai bun weekend de debut

VIDEO. Telescopul James Webb a obținut una dintre cele mai clare imagini ale inelelor lui Uranus