• IGPR a transmis că persoana bănuită de uciderea celor doi studenți din Iași a fost reținută.
  • Bărbatul ar fi fost prins în Roma, grație cooperarării dintre Poliția Română și autoritățile din Italia.
  • Procurorii din cadrul Parchetului din Iași au început de pe 12 decembrie urmărirea penală în rem pentru omor calificat.

Inspectoratul General al Poliției Române a transmis, prin intermediul unui comunicat, că persoana bănuită de uciderea celor doi studenți din Iași a fost reținută.

Bărbatul ar fi fost prins în Roma, grație cooperarării dintre Poliția Română și autoritățile din Italia.

Comunicatul IGPR

„Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracțiunea de omor, din județul Iași. Cel în cauză a fost localizat și reținut, în Roma.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Potrivit medicului șef UPU SMURD, Ahmed Sami El Bourkadi, suspectul în cauză, a fost la Spitalul Sf. Spiridon din Iași în data de 9 decembrie, după ce ar fi comis crimele. Acesta ar fi avut o plagă tăiată la mâna dreaptă. A primit tratament în urgență și la chirurgie plastică, apoi a plecat acasă cu recomandări.

Procurorii din cadrul Parchetului din Iași au început de pe 12 decembrie urmărirea penală în rem pentru omor calificat, după ce cadavrele celor doi studenți au fost găsite în casa în care locuiau.

Cei doi prezentau leziuni pe tot corpul. Băiatul de 25 de ani era de origine marocană, iar iubita acestuia era din Iași și avea 23 de ani.

Anchetatorii au constatat că tinerii au fost înjughiați în zona spatelui, a gâtului și a mâinilor.