• Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi tineri la 2 Mai, conducând drogat, face primele declarații după tragedia de acum două luni.
  • Mihai Pascu, care se află acum sub control judiciar, spune că nu și-a mai văzut fiul de două luni. Acesta fiind arestat preventiv alături de mama sa.
  • Mihai Pascu mai spune că fiul său nu dispunea de atât de mulți bani, așa cum se lăuda acesta.

„E un dezastru pentru noi. Acest copil a greșit foarte mult!” Deși ușor incoerent, așa cum spune chiar el, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi tineri la 2 Mai, conducând drogat, face primele declarații după tragedia de acum două luni.

Mihai Pascu, care se află acum sub control judiciar, spune că nu și-a mai văzut fiul de două luni. Acesta fiind arestat preventiv alături de mama sa.

Mihai Pascu mai spune că fiul său nu dispunea de atât de mulți bani, așa cum se lăuda acesta. Între timp, tatăl lui Vlad Pascu a explicat și situația legată de muniția găsită în casa: „Am fost vânător 20 de ani. Am uitat cifrul de la un seif în care țineam armele, nu am putut să îl mai deschid. Ca urmare, răspund acum pentru acea muniție care era într-o sacoșă de cârpă și pe care nu am văzut atunci când am predat armele”, spune Mihai Pascu.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Citește și: