• Conform expertizei în cazul accidentului de la 2 Mai, Vlad Pascu avea o viteză de peste 102 km/oră în momentul impactului.
  • Adrian Cuculis susține că aceste constatări sporesc suspiciunile inițiale cu privire la faptul că Pascu a părăsit locul accidentului.
  • Pe 19 august 2023, Vlad Pascu a condus sub influența drogurilor și a lovit un grup de tineri, dintre care doi au murit.

Conform expertizei în cazul accidentului de la 2 Mai, Vlad Pascu avea o viteză de peste 102 km/oră în momentul impactului, spune avocatul Adrian Cuculis.

Adrian Cuculis susține că aceste constatări sporesc suspiciunile inițiale cu privire la faptul că Pascu a părăsit locul accidentului sub impresia că, dacă nu ar fi fost nicio altă mașină în urma sa care să fi văzut accidentul, ar putea să scape nepedepsit. Ipoteză este susținută de faptul că Pascu a oprit doar pentru câteva secunde și apoi și-a continuat deplasarea.

Avocatul Cuculis subliniază, de asemenea, că este necesară schimbarea încadrării faptei din ucidere din culpă în omor, având în vedere circumstanțele cazului.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
SÂMBĂTĂ VEZI FINALA EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU

Expertiza indică faptul că Pascu conducea într-un mod periculos, făcând slalom pe drum și rulând în afara părții carosabile.

Pe 19 august 2023, Vlad Pascu a condus sub influența drogurilor și a lovit un grup de tineri, dintre care doi au murit.

Citește și: