Tatăl lui Vlad Pascu a contestat măsura controlului judiciar. În casa lui au fost găsite mai multe cartușe depozitate necorespunzător

  • Mihai Pascu a contestat controlul judiciar impus de procurori în urma perchezițiilor de săptămâna trecută.
  • Mihai Pascu este sub investigație pentru incidentul în care a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști, joi, la ieșirea din sediul DIICOT.
  • În casa lui au fost găsite mai multe cartușe necorespunzătoare.

UPDATE

În urma deliberării, judecătorii de la TMB au decis să îi respingă cererea și au menținut controlul judiciar în cazul său.

Știre inițială

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul responsabil pentru accidentul în care au murit doi adolescenți la 2 Mai, a contestat controlul judiciar impus de procurori în urma perchezițiilor de săptămâna trecută. În casa lui au fost găsite mai multe cartușe depozitate necorespunzător.

Mihai Pascu a fost prezent în fața judecătorilor de la Tribunalul din București. El a contestat decizia procurorilor de săptămâna trecută, cea a controlului judiciar, după ce, în urma descinderilor, în casa lui au fost găsite mai multe cartușe depozitate necorespunzător.

Mihai Pascu este sub investigație pentru incidentul în care a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști, joi, la ieșirea din sediul DIICOT.

Citește și: