• Donald Trump este ironizat pe rețelele de socializare după ce a spus că Biden ar conduce SUA în „Al Doilea Război Mondial”.
  • Fostul președinte și candidat pentru 2024 a părut, de asemenea, să sugereze că Barack Obama candidează împotriva sa.
  • Diferite sondaje arată că alegătorii sunt îngrijorați de vârsta celor doi candidați pentru 2024, Trump și Biden.

Fostul președinte american și candidat pentru 2024, Donald Trump, a fost ironizat pe rețelele de socializare după ce a afirmat că președintele Joe Biden are „deficiențe cognitive” și că ar conduce țara în „al doilea război mondial” dacă ar fi reales, în timpul unui summit desfășurat vineri la Washington DC, informează Business Insider.

„Avem un om care este total corupt și cel mai rău președinte din istoria țării noastre, care este afectat din punct de vedere cognitiv, care nu este în stare să conducă, iar acum este însărcinat să se ocupe de Rusia și de un posibil război nuclear”, a spus Trump în timpul discursului, parte a summitului conservator în curs de desfășurare Pray, Vote, Stand. El a spus apoi: „Am fi în al doilea război mondial”. Al Doilea Război Mondial a avut loc între 1939 și 1945.

În același discurs, Trump a părut să îi confunde pe Biden și pe fostul președinte Barack Obama, spunând că îl devansează pe Obama în sondajele pentru alegerile din 2024. „După cum știți, escrocul Joe Biden și huliganii din stânga radicală au folosit arma forțelor de ordine pentru a aresta principalul lor adversar politic, și care conduce cu mult, inclusiv Obama – vă spun eu ce”, a spus Trump.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Trump a părut, de asemenea, să sugereze că Obama a fost al doilea în alegerile din 2016, spunând: „Cu Obama, am câștigat o alegere despre care toată lumea spunea că nu poate fi câștigată”. Apoi s-a corectat și a precizat că adversarul său a fost de fapt Hillary Clinton. Confuziile lui Trump ridică îndoieli cu privire la vârsta și la capacitatea mentală a fostului președinte și candidat pentru 2024.

Citește și: