• Tânărul a povestit oamenilor legii că a lovit-o de două ori cu capul de perete.
  • Când și-a dat seama că nu mai respiră a intrat în panică.
  • A dezbrăcat-o, a spălat-o și a încercat să o resusciteze.

Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad a recunoscut crima, în fața anchetatorilor. El a povestit că a dat-o cu capul de perete pentru că voia să se joace și era agitată, scrie presa locală.

Tânărul a povestit oamenilor legii că a lovit-o de două ori cu capul de perete, iar când și-a dat seama că nu mai respiră a intrat în panică. A dezbrăcat-o, a spălat-o și a încercat să o resusciteze.

El le-a mai povestit procurorilor că ulterior a pus trupul copilei într-un geamantan, l-a luat pe fratele ei, un băiețel de trei ani, s-a urcat într-un taxi și a lăsat cadavrul la periferia orașului Arad.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

A încercat să îi dea foc folosit o sticlă de acetonă pe care a găsit-o în casă, iar apoi s-a întors în locuința sa cu un un alt taxi.

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad, ridicat din pat în momentul reținerii

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad fusese ridicat din pat înainte de a fi reținut pentru 24 de ore: „Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit”.

„Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri.Acum, să răspundă pentru faptele lui!”, se arată într-o postare a Poliției.

Cel bănuit de fapta de omor a fost reținut, pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz.

Surse judiciare declară că este tatăl vitreg al fetiței este un tânăr care trăia cu mama copilei.

Cercetările în cazul fetiței arse, găsită lângă un cimitir din Arad, au fost extinse luni și pentru violenţă în familie şi profanare de cadavre sau morminte.

Conform unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, inițial a fost găsit un picior al copilei, în cartierul Bujac din orașul Arad, lângă cimitir. La la o distanţă de aproximativ 50 metri a fost identificat şi cadavrul, care prezenta urme de carbonizare în parte inferioară şi lipsa picioarelor. Zona în care a fost descoperit cadavrul avea urmele unei incendieri.

După autopsie, medicul legist a stabilit că victima este o fetiță cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani, că moartea a fost violentă şi a fost cauzată posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural. Fetița ar fi murit cu 24 – 48 de ore înainte de găsire.

Anchetatorii au reușit reconstituirea chipului copilei și așa au ajuns la presupusul criminal.

Sursa: Poliția Română