• Donald Trump a distribuit doar o mică parte din clipul video în care doi soți, un cuplu de albi au amenințat cu armele protestatarii Black Lives Matter.
  • Mai târziu, cei doi soți au declarat că le-a fost frică pentru viața lor și din acest motiv au recurs la acest gest.
  • Protestatarii au intrat într-un cartier de lux, dar nu le-ar fi călcat proprietatea.

Președintele american accentuează din nou tensiunile rasiale din America, după ce a postat o parte dintr-un video cu cei doi soți, ambii avocați care au amenințat cu armele protestatarii Black Lives Matter, scrie Reuters.

Trump a distribuit clipul video postat de ABC News, fără alte comentarii, însă acele imagini arătau doar o parte din incident. În schimb pe rețele de socializare au fost publicate clipuri întregi în care se auzea clar cum cei doi soți strigau la protestatari: Mișcați-vă! și totodată îi amenințau cu armele îndreptate spre ei.

Mai târziu, ce doi soți St. Louis au spus că au recurs la acest gest din motiv că s-au temut pentru viața lor după ce protestatarii ar fi deteriorat o poartă din cartierul de lux în care ei locuiau.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

„Aceasta este proprietatea privată”, a spus soțul femeii într-un interviu acordat știrilor locale KMOV4. „Nu există trotuare publice sau străzi publice. Am fost îngrozit că vom fi uciși în câteva secunde, iar casa noastră va fi incendiată, eram singuri în fața unei gloate furioase.”

Duminică, președintele american a distribuit pe Twitter un clip în care susţinătorii săi strigă „White power!”, însă după trei ore a șters postarea. Mai târziu Casa Albă a declarat că Trump nu a auzit sloganul.