• Elena Udrea acuză că a fost condamnată pe legi care nu există și consideră că este în continuare o miză
  • Elena Udrea a declarat, marți, că s-a întors în țară cu convingerea că lucrurile în justiție s-au schimbat, dar a aflat că acest lucru nu s-a întâmplat
  • Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, iar fiica președintelui Traian Băsescu, Ioana, la 5 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul privind campania electorală din 2009

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se declară șocată după condamnarea de marți, la 8 ani de închisoare cu executare. Ea acuză că a fost condamnată pe legi care nu există și consideră că este în continuare o miză.

Elena Udrea a declarat, marți, că s-a întors în țară cu convingerea că lucrurile în justiție s-au schimbat, dar a aflat că acest lucru nu s-a întâmplat.

„Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat”, spune Elena Udrea, la Antena 3.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Fostul ministru afirmă că este liniștită pentru că, în acest proces, a făcut tot ce s-a putut face pentru a-și dovedi nevinovăția.

Udrea afirmă că deși instanța recunoaște că nu există text de lege care să o incrimineze, judecătoarea a condamnat-o în baza unor discuții despre raportul Greco.

Elena Udrea a spus că nu va mai pleca din țară și speră că la apel i se va da dreptate, deși este convinsă că este, în continuare, o miză.

Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, iar fiica președintelui Traian Băsescu, Ioana, la 5 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul privind campania electorală din 2009.