• Elena Udrea acuză că a fost condamnată pe legi care nu există și consideră că este în continuare o miză
  • Elena Udrea a declarat, marți, că s-a întors în țară cu convingerea că lucrurile în justiție s-au schimbat, dar a aflat că acest lucru nu s-a întâmplat
  • Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, iar fiica președintelui Traian Băsescu, Ioana, la 5 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul privind campania electorală din 2009

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se declară șocată după condamnarea de marți, la 8 ani de închisoare cu executare. Ea acuză că a fost condamnată pe legi care nu există și consideră că este în continuare o miză.

Elena Udrea a declarat, marți, că s-a întors în țară cu convingerea că lucrurile în justiție s-au schimbat, dar a aflat că acest lucru nu s-a întâmplat.

„Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat”, spune Elena Udrea, la Antena 3.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

Fostul ministru afirmă că este liniștită pentru că, în acest proces, a făcut tot ce s-a putut face pentru a-și dovedi nevinovăția.

Udrea afirmă că deși instanța recunoaște că nu există text de lege care să o incrimineze, judecătoarea a condamnat-o în baza unor discuții despre raportul Greco.

Elena Udrea a spus că nu va mai pleca din țară și speră că la apel i se va da dreptate, deși este convinsă că este, în continuare, o miză.

Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, iar fiica președintelui Traian Băsescu, Ioana, la 5 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul privind campania electorală din 2009.