• El a precizat că violurile au avut loc atunci când mama nu era acasă.
  • Mama și-a dat seama că performanțele școlare ale fiicei sale s-au deteriorat,
  • Fiica i-a explicat ce îi făcea tatăl ei, iar mama a raportat incidentul.

Un bărbat care a recunoscut că și-a violat fiica de 11 ani de mai multe ori, dar a dat vina pe demoni, a fost condamnat miercuri la 24 de ani de închisoare. Tribunalul regional din Sasolburg l-a condamnat pe bărbatul de 37 de ani din Zamdela, după ce a fost găsit vinovat de violarea fiicei sale între 1 august 2020 și 15 noiembrie anul trecut.

Tatăl, al cărui nume nu poate fi dezvăluit pentru a proteja identitatea copilului, a început să o violeze pe reclamantă când aceasta avea 11 ani, a declarat purtătorul de cuvânt al Autorității Naționale pentru Procuratură, Phaladi Shuping. El a precizat că violurile au avut loc atunci când mama nu era acasă.

Shuping a declarat că mama și-a dat seama că performanțele școlare ale fiicei sale s-au deteriorat, iar comportamentul ei acasă s-a schimbat.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Fiica i-a explicat ce îi făcea tatăl ei, iar mama a raportat incidentul. În instanță, tatăl a recunoscut că și-a violat fiica, dar a dat vina pentru aceste incidente pe demoni și a spus instanței că era posedat, a declarat Shuping.

Acuzarea ceruse o pedeapsă minimă prescrisă de închisoare pe viață pentru viol. Apărarea a cerut ca acuzatului să i se acorde o pedeapsă mai mică, deoarece acesta a dat dovadă de remușcări prin faptul că a pledat vinovat.