• Bărbatul semna un contract cu beneficiarele, dar boala sa era trecută undeva pe a treia pagină, la care femeile nici nu mai ajungeau.
  • James Mac Dougal își oferea sperma pe rețelele sociale și nu le spunea femeilor că suferă de sindromul X fragil, a doua cauză de deficiență mintală din lume, după sindromul Down.
  • James Mac Dougal are 15 copii care îi moștenesc boala, au IQ scăzut.

Cât de mult să-ți dorești un copil încât să nu mai fii atentă la cine va fi tatăl. 15 cupluri de lesbiene din Marea Britanie s-au lăsat înșelate de un donator de spermă, cu o deficiență mentală ereditară.

James Mac Dougal își oferea sperma pe rețelele sociale și nu le spunea femeilor că suferă de sindromul X fragil, a doua cauză de deficiență mintală din lume, după sindromul Down.

Semna un contract cu beneficiarele, dar boala sa era trecută undeva pe a treia pagină, la care femeile nici nu mai ajungeau uneori, deja amețite de atâția termeni juridici.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Copiii născuți au acum vârste între patru ani și câteva luni și la unii încep să se vadă semnele bolii. Și, culmea tupeului, totul a fost descoperit când bărbatul a cerut la tribunal să își poată vizita copiii.

Judecătoarea i-a respins solicitarea și a aflat de la mama unei fetițe de trei ani că, atunci când l-a primit pe Mac Dougal în casă, a descoperit că a făcut de două ori duș cu fetița.

Timp de trei ani, bărbatul nu se mai poate adresa unui tribunal pentru a contacta mamele copiilor săi, dar, deocamdată, nu i-a fost interzis să doneze spermă.