• Un judecător spaniol a obligat un bărbat să îi plătească fostei sale soții 215.000 de dolari pentru 25 de ani de muncă în gospodărie.
  • Ivana Moral a obținut sentința după ce a susținut că a fost împovărată de treburi pentru cuplu în cei 25 de ani de căsnicie.
  • Fosta soție a susținut că dedicarea ei exclusivă pentru casă și familie” a lăsat-o în imposibilitatea de a-și urma propriile oportunități de carieră.

Un judecător spaniol a obligat un bărbat să îi plătească fostei sale soții 215.000 de dolari pentru 25 de ani de muncă în gospodărie de care ea s-a ocupat exclusiv” în timp ce formau un cuplu.

Ivana Moral a obținut sentința după ce a susținut că a fost împovărată de treburi pentru cuplu în cei 25 de ani de căsnicie, potrivit unui raport al WSB, care citează ziarul de limbă spaniolă El Pais.

Instanța a dispus ca fostul soț al lui Moral să facă plăți lunare de 528 de dolari către fosta soție, sumă care a fost stabilită prin calcularea salariului minim profesional lunar pentru menajere în perioada în care cuplul a fost căsătorit.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Moral a declarat în fața instanței că a fost, de asemenea, responsabilă pentru creșterea celor două fiice ale cuplului și a avut grijă de soțul ei în timpul căsătoriei lor, dar totuși a reușit să curețe o casă pe care a descris-o ca fiind „întotdeauna impecabilă”.

Fosta soție a susținut că „dedicarea ei exclusivă pentru casă și familie” a lăsat-o în imposibilitatea de a-și urma propriile oportunități de carieră, în timp ce fostul soț a reușit să construiască o afacere de succes în domeniul gimnasticii și „a acumulat și și-a mărit exponențial bunurile”.

Moral a susținut, de asemenea, că cei 25 de ani de căsătorie cu fostul ei soț au lăsat-o să se simtă „amenințată din punct de vedere economic, lipsită de valoare și dependentă”.