• Fondatorul unei companii de prăjituri, care valorează milioane de dolari, a fost acuzat că a tăiat 130 de copaci protejați de lege.
  • Sukh Chamdal ar fi plănuit să își construiască o vilă de 9.000 de metri pătrați în spațiul în care erau copacii.
  • Chamdal a fondat compania de prăjituri Cake Box, care acum valorează peste 70 de milioane de dolari.

Fondatorul unei companii britanice de prăjituri, care valorează milioane de dolari, a fost acuzat că a tăiat cel puțin 132 de copaci protejați de lege pentru a-și construi o vilă, scrie Insider.

Sukh Ram Chamdal, fondatorul și directorul general al companiei de prăjituri Cake Box, evaluată la aproape 74 de milioane de dolari, a apărut în instanță pe 22 iunie, și a pledat nevinovat la acuzațiile menționate.

Chamdal ar fi construit nou conac în Loughton, în apropiere de pădurea Epping Forest, în afara Londrei. Lucrările au avut loc între 1 și 18 martie 2021, potrivit Consiliului Districtual Epping Forest, care a adus cazul în instanță.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Ce pedeapsă riscă Sukh Chamdal

Documentele consultate de The Telegraph au arătat că acesta plănuia să demoleze o clădire existentă și să construiască o proprietate de aproape 9.000 de metri pătrați.

Dacă va fi găsit vinovat, Chamdal riscă o amendă de până la 20.000 de lire sterline (25.000 de dolari) pentru încălcarea Ordinului de prezervare a copacilor din Marea Britanie, potrivit ziarului. În cazul în care cazul este transmis la Curtea Coroanei, el ar putea fi pasibil de o amendă nelimitată.

Citește și