• Prezentatorul nu este programat să intre în direct în zilele următoare.
  • Mama adolescentei a descris cum copilul ei a trecut de la un tânăr vesel și plin de noroc la un dependent de crack ca o fantomă” în trei ani.
  • Katie Razzall, editorul de cultură al BBC, a declarat că multe întrebări rămân fără răspuns, inclusiv modul în care corporația a investigat plângerea familiei.

Un prezentator BBC a fost acuzat că a plătit o adolescentă pentru fotografii cu caracter sexual explicit, începând de când aveau 17 ani. BBC a relatat că prezentatorul de sex masculin fără nume i-a plătit presupusei victime zeci de mii de lire sterline.

Piers Morgan a declarat că afirmațiile prezentatorului BBC vor fi un scandal care va zgudui Marea Britanie”. Mama presupusei persoane din spatele camerei, care avea doar 17 ani la momentul respectiv, susține că adolescenta a folosit suma exorbitantă de bani pentru a finanța o dependență de cocaină crack.

Ca răspuns la aceste afirmații, prezentatorul Piers Morgan a intrat pe Twitter pentru a-și împărtăși propriile păreri despre aceste acuzații. El a scris: Aceasta este o știre uriașă și un scandal uriaș care va zgudui Marea Britanie”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Se pare că familia a devenit frustrată de faptul că vedeta a rămas în direct și a contactat ziarul, dar a spus că nu dorește nicio plată pentru reportaj. Mama a declarat ziarului că individul anonim, acum în vârstă de 20 de ani, a folosit banii de la prezentator pentru a-și finanța un obicei de cocaină crack.

Ea a descris ziarului cum copilul ei a trecut de la un tânăr vesel și plin de noroc la un dependent de crack ca o fantomă” în trei ani. Corporația a declarat că informația va fi tratată în mod corespunzător”.

Un purtător de cuvânt al BBC a declarat: Tratăm orice acuzații foarte serios și avem procese în vigoare pentru a le trata în mod proactiv. Ca parte a acestui proces, dacă primim informații care necesită investigații sau examinări suplimentare, vom lua măsuri pentru a face acest lucru. Acest lucru include încercarea activă de a vorbi cu cei care ne-au contactat pentru a obține mai multe detalii și pentru a înțelege mai bine situația”.

Dacă nu primim niciun răspuns la încercările noastre sau dacă nu primim niciun alt contact, acest lucru ne poate limita capacitatea de a face progrese, dar nu înseamnă că cercetările noastre se opresc. Dacă, în orice moment, apar sau sunt furnizate noi informații – inclusiv prin intermediul ziarelor – se va acționa în mod corespunzător, în conformitate cu procesele interne.”

Katie Razzall, editorul de cultură al BBC, a declarat că multe întrebări rămân fără răspuns, inclusiv modul în care corporația a investigat plângerea familiei și dacă a fost adecvat ca prezentatorul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, să rămână în emisie după ce a fost făcută o acuzație gravă.

Declarația BBC pare să sugereze că investigația sa inițială ar fi fost împiedicată de lipsa de reacție din partea familiei, a spus ea. Această acuzație, dacă va fi dovedită, ar însemna că este posibil ca cariera unui prezentator BBC de profil înalt să se încheie.

Citește și