• Sorin este inginer metalurgist și are dublă cetățenie
  • Acuzat pentru ultraj, Sorin a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile
  • Avocatul vrea să depună o contestație împotriva măsurii de arest la domiciliu

Sorin este unul dintre manifestanții care în cursul zilei de luni a fost imobilizat de forțele de ordine. Totul a pornit de la faptul că el nu purta mască. A fost acuzat de ultraj și arestat la domiciliu pentru 30 de zile. În urma alteracțiilor un jandarm s-a dezechilibrat și s-a rănit la mână, iar celuilalt i-au fost stricați ochelarii și hands-free-ul.

De pe ușile judecătoriei, Sorin împreună cu avocatul lui au ieșit la fel de nedumeriți precum au intrat. Inițial s-a vrut arestarea preventivă, însă măsura a fost anulată. Chiar și așa, Vlad Hosu, avocatul său, vrea să conteste și măsura arestului la domiciliu.

„Distrugerea căștii tip handsfree aferente stației de emisie recepție și a ochelarilor”, scrie în referatul întocmit cu propunere de arest.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Îmi voi demonstra nevinovăția și Doamne ajută mai departe!“, spune Sorin Neagoe, bărbatul acuzat de ultraj.

Jandarmeria București spune că a acționat conform procedurii. „A încercat să smulgă materialele din dotarea jandarmilor și a lovit cu picioarele. Prin urmare a fost reținut și condus la secția de poliție pentru luarea măsurile legale ce se impun”, a spus Alexandru Iacob, purtător de cuvânt al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.