• După ce a fost citit verdictul, judecătorul Clifton Newman a declarat: Dovezile de vinovăție sunt copleșitoare”.
  • Prin condamnarea lui Murdaugh, juriul a stabilit dincolo de orice îndoială rezonabilă că acesta și-a împușcat mortal soția Maggie, în vârstă de 52 de ani, și fiul Paul, în vârstă de 22 de ani.
  • Juriul a ajuns la un verdict unanim după ce a ascultat aproape șase săptămâni de mărturii într-un caz care a captivat țara timp de aproape doi ani.

Alex Murdaugh a fost găsit vinovat de către juriu în procesul său de dublă crimă pentru uciderea brutală a soției și a fiului său. Juriul a avut nevoie de mai puțin de 3 ore pentru a ajunge la un verdict.

Avocatul în vârstă de 54 de ani, radiat din barou, a fost condamnat pentru două capete de acuzare de crimă și două acuzații de uz de armă, după un proces al secolului” dramatic de șase săptămâni, desfășurat în interiorul tribunalului din comitatul Colleton din Walterboro, Carolina de Sud. El riscă închisoarea pe viață pentru aceste acuzații.

După ce a fost citit verdictul, judecătorul Clifton Newman a declarat: Dovezile de vinovăție sunt copleșitoare”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Prin condamnarea lui Murdaugh, juriul a stabilit dincolo de orice îndoială rezonabilă că acesta și-a împușcat mortal soția Maggie, în vârstă de 52 de ani, și fiul Paul, în vârstă de 22 de ani, pe terenul de vânătoare Moselle, proprietatea de 1.700 de acri a bogatei familii, din Islandton, Carolina de Sud, la 7 iunie 2021.

Juriul a ajuns la un verdict unanim după ce a ascultat aproape șase săptămâni de mărturii într-un caz care a captivat țara timp de aproape doi ani. În centrul procesului a fost o înregistrare video condamnabilă făcută cu telefonul mobil de Paul cu câteva minute înainte ca el și mama sa să fie uciși, care îl plasează pe Murdaugh la locul faptei în momentul crimelor.

Parker Law Group, firma creată după ce PMPED s-a desființat, a emis o declarație după verdictul de vinovăție de ieri al lui AlexMurdaugh, în care deplânge pierderea lui Maggie și Paul, care au murit în mod tragic”.

În declarație, firma a spus: În această declarație, firma a spus: Nu am avut nici un motiv să mă gândesc la asta: Acțiunile lui Alex Murdaugh sunt șocante pentru noi toți. Verdictul din această seară, care a fost pronunțat în urma unui proces complet și corect, aduce dreptate și o oarecare încheiere a acestei chestiuni îngrozitoare. Maggie și Paul au murit în mod tragic și din motive, pe care poate nu le vom înțelege niciodată pe deplin. Erau foarte iubiți și vom plânge pentru totdeauna pierderea lor.”

La 4 ianuarie, partenerii de la Peters Murdaugh Parker Eltzroth and Detrick, PA (PMPED) au anunțat că firma de avocatură cu sediul în Hampton, Carolina de Sud, trece la Parker Law Group.