• Alec Baldwin a intentat un proces împotriva a patru persoane din echipa filmului „Rust”.
  • Actorul le acuză pe acestea de neglijență, după ce arma de recuzită era încărcată.
  • În anul 2021, Alec Baldwin a împușcat mortal o perosană la filmările filmului „Rust” .

După incidentul din 2021 în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchis pe platourile de filmare din filmul Rust, actorul încearcă să-și reabiliteze numele.

Baldwin a depus plângere la Curtea Superioară din Los Angeles împotriva a 4 persoane, pe care le acuză de neglijență.

FBI stabilise că Alec Baldwin a apăsat pe trăgaciul armei cu care a împușcat-o din greșeală pe Hutchins. Actorul a susținut însă că arma s-a descărcat singură.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Potrivit Reuters, plângerea lui Baldwin îi vizează pe armurierul Hannah Gutierrez-Reed, asistentul regizorului Dave Halls, furnizorul de recuzită Seth Kenney și șeful de recuzită Sarah Zachry. Avocații lui Gutierrez-Reed, Halls și Kenney nu au răspuns imediat solicitărilor de declarații în apărarea clienților lor. Reuters nu a putut găsi un avocat pentru Zachry.

Toți cei patru au fost, de asemenea, numiți ca inculpați împreună cu Baldwin în procesul inițial intentat de o supervizoare de scenariu, Mamie Mitchell, care a susținut că împușcătura i-a cauzat o suferință emoțională severă.

Plângerea lui Baldwin susține solicită despăgubiri care urmează să fie stabilite la proces pentru „durerea imensă” pe care o îndură.

Această tragedie s-a întâmplat deoarece gloanțe reale au fost aduse pe platou și încărcate în pistol, Gutierrez-Reed nu a reușit să verifice gloanțele sau pistolul cu atenție, Halls nu a reușit să verifice cu atenție pistolul și totuși a anunțat că arma este sigură înainte de a i-o înmâna lui Baldwin , iar Zachry nu a reușit să dezvăluie că Gutierrez-Reed a acționat imprudent și era un risc pentru siguranța celor din jurul ei” , arată plângerea lui Baldwin.