VIDEO: Maşină filmată pe contrasens, pe autostrada A3. Poliţia îl caută pe şofer

Șoferul unui Volkswagen alb a fost surprins pe contrasens pe Autostrada A3. Șoferul unui Volkswagen alb a fost surprins pe contrasens pe Autostrada A3.

Poliţiştii din Cluj au început o anchetă după ce un şofer nu a ţinut cont de regulile de circulaţie şi a mers pe contrasens pe breteaua de coborâre de pe autostrada A3 Transilvania.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public referitoare la un autoturism care circula pe contrasens pe breteaua de coborâre de pe autostrada A3 Transilvania, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Autostradă s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate verificări în vederea identificării conducătorului auto şi luării măsurilor legale faţă de acesta”, anunţă IPJ Cluj.

Şoferul ar fi fost filmat marţi, în Nădăşelu, judeţul Cluj. Şoferul unui autoturism din Satu Mare a intrat în sensul giratoriu, însă la ieşire s-a încadrat pe celălalt sens de mers şi a ajuns direct pe contransens.

„Filmarea este de azi, ieşire de pe autostradă. Nu pot înţelege oamenii ăştia”, este mesajul care însoţeşte postarea de pe un grup Facebook.

Săptămâna trecută, zeci de șoferi au fost filmați când au făcut cale întoarsă pe Autostrada Soarelui și au condus pe contrasens. Poliția a transmis că încearcă să-i identifice.