Poliţiştii din Cluj au început o anchetă după ce un şofer nu a ţinut cont de regulile de circulaţie şi a mers pe contrasens pe breteaua de coborâre de pe autostrada A3 Transilvania.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public referitoare la un autoturism care circula pe contrasens pe breteaua de coborâre de pe autostrada A3 Transilvania, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Autostradă s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate verificări în vederea identificării conducătorului auto şi luării măsurilor legale faţă de acesta”, anunţă IPJ Cluj.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
INTERNET STABIL, CASĂ STABILĂ
EU VARA NU DORM..
ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
PROBLEME LA PROCESUL LUI TRUMP

Şoferul ar fi fost filmat marţi, în Nădăşelu, judeţul Cluj. Şoferul unui autoturism din Satu Mare a intrat în sensul giratoriu, însă la ieşire s-a încadrat pe celălalt sens de mers şi a ajuns direct pe contransens.

„Filmarea este de azi, ieşire de pe autostradă. Nu pot înţelege oamenii ăştia”, este mesajul care însoţeşte postarea de pe un grup Facebook.

Săptămâna trecută, zeci de șoferi au fost filmați când au făcut cale întoarsă pe Autostrada Soarelui și au condus pe contrasens. Poliția a transmis că încearcă să-i identifice.