„Agresoarea din capitală nu s-a lăsat usor înduplecată, iar după ce a spart farul Loganului cu o lovitura de picior, a mers la mașină unde a luat o macetă. Dacă nu ar fi fluierat și strigat câțiva participanți la trafic, ne puteam afla azi în fața unei crime oribile într-o capitală europeană, unde legea se face cu pumnul, piciorul, maceta sau crosa de golf. Sunt imagini mai mult decât revoltătoare, care ne duc cu ideea la faptul că Bucureștiul e un adevărat Bronx. Numai ministrul Lucian Bode afirmă că România este o țară sigură”, spun polițiștii de la Europol.

Poliţia Capitalei a anunțat miercuri dimineață că un bărbat de 30 de ani a fost reţinut marţi seara, acesta fiind cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Incidentul a avut loc duminică seara. Persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani, a depus o plângere penală.

Continuă verificările pentru prinderea femeii care îl însoţea şi care, conform imaginilor, a lovit maşina cu piciorul și a vrut să atace cu maceta.

Scenele violente din Capitală au fost filmate de alt şofer. Conform imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului poliţiştilor Europol, maşina în care se aflau cei doi agresori blochează autoturismul victimei în mijlocul străzii.

„Dă pe afară pe străzile din Bucureşti. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent şi pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecţie de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să ştim care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf şi aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei maşinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească şi pe şofer, cu multă violenţă. Evident, şi partenera lui îl sprijină şi aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, aşa cum se învaţă pe centură atunci când clientul nu îţi plăteşte serviciile”, scria pe pagina de Facebook a Europol.