• Un bărbat din Pennsylvania a fost arestat pentru că ar fi cumpărat online părți de corp de la o femeie din Arkansas, care au fost găsite ulterior depozitate în găleți la fosta sa locuință.
  • Anchetatorii spun că femeia ar fi furat rămășițele de la o casă mortuară de la Universitatea din Arkansas înainte de a le trimite prin poștă lui Jeremy Pauley.
  • Pauley în vârstă de 40 de ani a fost acuzat de abuz asupra unui cadavru, de primirea de bunuri furate și de trafic cu produse provenite din activități ilegale.

Un bărbat din Pennsylvania a fost arestat pentru că ar fi cumpărat online părți de corp de la o femeie din Arkansas, care au fost găsite ulterior depozitate în găleți la fosta sa locuință.

Anchetatorii spun că femeia ar fi furat rămășițele de la o casă mortuară de la Universitatea din Arkansas înainte de a le trimite prin poștă lui Jeremy Pauley.

Pauley în vârstă de 40 de ani a fost acuzat de abuz asupra unui cadavru, de primirea de bunuri furate și de trafic cu produse provenite din activități ilegale.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Autoritățile spun că au fost chemate la fosta locuință a suspectului din East Pennsboro Township în luna iunie. Poliția a efectuat un mandat de percheziție și a confiscat gălețile, despre care un medic legist a confirmat că conțineau părți de corp uman.

Potrivit unei plângeri penale, aceste părți includeau creiere, o inimă, rinichi, splină, ficat, plămâni și piele. Pauley intenționa să vândă părțile umane către alți cumpărători.

Procurorii spun că Pauley a cumpărat părțile de corp pe Facebook Messenger și că după ce s-a descoperit că a cumpărat rămășițe suplimentare, autoritățile le-au interceptat la Serviciul Poștal al SUA.


Anchetatorii au stabilit că rămășițele aparțin Universității din Arkansas pentru servicii medicale.

Un angajat al serviciului mortuar este investigat de autoritățile federale pentru că a luat de la morgă niște rămășițe umane care au fost donate la UAMS. Suntem întristați și îngroziți că acest lucru s-a întâmplat”, a declarat universitatea într-un comunicat.

Pauley a fost eliberat pe o cauțiune de 50.000 de dolari.

Aceasta este una dintre cele mai bizare investigații pe care le-am întâlnit în cei 33 de ani de când sunt procuror. Tocmai când credeam că le-am văzut pe toate, apare un caz ca acesta”, a declarat procurorul districtului Cumberland County, Seán McCormack.