VIDEO ȘOCANT. Bărbat arestat pentru că a cumpărat online părți de corp uman

OSEMINTE

OSEMINTE

Un bărbat din Pennsylvania a fost arestat pentru că ar fi cumpărat online părți de corp de la o femeie din Arkansas, care au fost găsite ulterior depozitate în găleți la fosta sa locuință.

Anchetatorii spun că femeia ar fi furat rămășițele de la o casă mortuară de la Universitatea din Arkansas înainte de a le trimite prin poștă lui Jeremy Pauley.

Pauley în vârstă de 40 de ani a fost acuzat de abuz asupra unui cadavru, de primirea de bunuri furate și de trafic cu produse provenite din activități ilegale.

Autoritățile spun că au fost chemate la fosta locuință a suspectului din East Pennsboro Township în luna iunie. Poliția a efectuat un mandat de percheziție și a confiscat gălețile, despre care un medic legist a confirmat că conțineau părți de corp uman.

Potrivit unei plângeri penale, aceste părți includeau creiere, o inimă, rinichi, splină, ficat, plămâni și piele. Pauley intenționa să vândă părțile umane către alți cumpărători.

Procurorii spun că Pauley a cumpărat părțile de corp pe Facebook Messenger și că după ce s-a descoperit că a cumpărat rămășițe suplimentare, autoritățile le-au interceptat la Serviciul Poștal al SUA.


Anchetatorii au stabilit că rămășițele aparțin Universității din Arkansas pentru servicii medicale.

Un angajat al serviciului mortuar este investigat de autoritățile federale pentru că a luat de la morgă niște rămășițe umane care au fost donate la UAMS. Suntem întristați și îngroziți că acest lucru s-a întâmplat”, a declarat universitatea într-un comunicat.

Pauley a fost eliberat pe o cauțiune de 50.000 de dolari.

Aceasta este una dintre cele mai bizare investigații pe care le-am întâlnit în cei 33 de ani de când sunt procuror. Tocmai când credeam că le-am văzut pe toate, apare un caz ca acesta”, a declarat procurorul districtului Cumberland County, Seán McCormack.

Exit mobile version