• Un avion Beechcraft Bonanza V35 s-a prăbușit într-un parc de case mobile din Clearwater, Florida, provocând mai multe decese și distrugeri.
  • Potrivit Departamentului de pompieri și salvare din Clearwater, avionul a lovit o casă mobilă, declanșând un incendiu care s-a extins la alte trei case.
  • Autoritățile au confirmat că există „mai multe victime” atât din avion, cât și din interiorul casei mobile în care s-a produs impactul.

Mai multe persoane au murit după ce un avion s-a prăbușit joi seara într-un parc de case mobile din Clearwater, Florida, potrivit Departamentului de pompieri și salvare din Clearwater, scrie Fox News.

Administrația Federală a Aviației (FAA) a confirmat pentru FOX 13 Tampa Bay că un Beechcraft Bonanza V35 s-a prăbușit în parcul de case mobile Bayside Waters, cunoscut anterior sub numele de Japanese Gardens, pe U.S. 19, la sud de Clearwater Mall. Apelul a fost primit la ora 19:08 p.m., au declarat oficialii.

În timpul unei conferințe de presă joi seara, șeful pompierilor din Clearwater, Scott Ehlers, a declarat că avionul a lovit o casă mobilă, ceea ce a făcut ca focul să se extindă la alte trei case. El a spus că trei structuri au, „cu siguranță”, pagube provocate de foc, în timp ce una are posibile pagube provocate de foc.

Există „mai multe victime”

Ehlers a spus că avionul a fost găsit în interiorul uneia dintre structuri și că poate confirma că există „mai multe victime” din avion și din interiorul casei mobile în care s-a prăbușit.

Citește și