• Comisia Europeană a negociat cu BioNTech-Pfizer furnizarea anticipată a unui număr mai mare de doze
  • Aceste doze vor permite accelerarea vaccinării în zonele de focar
  • Cîțu: Încă 4 milioane de doze vor putea fi distribuite către Statele Membre, echitabil, în funcție de populația acestora, până la finalul lunii martie

Premierul Florin Cîțu a anunțat, joi, că România primește suplimentar, în luna martie, peste 170.000 de doze de vaccin Pfizer.

Vești fantastice pentru români! România primește suplimentar, în luna martie, peste 170.000 doze de vaccin produs de BioNTech-Pfizer, datorită cărora va putea extinde capacitatea de vaccinare pentru a limita răspândirea virusului în zonele puternic afectate”, a scris, joi, pe Facebook, premierul.

Conform sursei citate, Comisia Europeană a negociat cu BioNTech-Pfizer furnizarea anticipată a unui număr mai mare de doze care să permită accelerarea vaccinării în zonele de focar.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

„Încă 4 milioane de doze vor putea fi distribuite către Statele Membre, echitabil, în funcție de populația acestora, până la finalul lunii martie, suplimentar față de dozele deja programate pentru livrare în această lună”, conchide Florin Cîțu.