Mai mulți credincioși au părăsit slujba după ce preotul a ținut predici anti-vaccin

Biserică Sursa Foto: Mediafax
  • Cuvintele preotului paroh, părintele Tarcisio Colombo, au provocat reacţia mai multor credincioşi, care s-au ridicat în picioare şi au părăsit biserica.
  • Nu este pentru prima dată când preotul paroh este contestat de credincioşi.
  • Acum câţiva ani, Don Tarcisio Colombo a fost denumit „parohul anti-Greta”, după ce a descris-o pe activista Greta Thunberg „un pericol pentru tineri”.

Mai mulţi credincioşi au părăsit biserica după ce preotul a criticat vaccinul anti-COVID în timpul predicii. S-a întâmplat într-o biserică dintr-o comună din Pavia, Italia.

În ultima zi a anului, în timpul predicii de la slujba de Anul Nou, preotul din Casorate Primo, o comună din Pavia, Italia, a criticat vaccinurile şi măsurile guvernului pentru combaterea pandemiei.

Cuvintele preotului paroh, părintele Tarcisio Colombo, au provocat reacţia mai multor credincioşi, care s-au ridicat în picioare şi au părăsit biserica, scrie „La Provincia Pavese„.

Nu este pentru prima dată când preotul paroh este contestat de credincioşi.

Acum câţiva ani, Don Tarcisio Colombo a fost denumit „parohul anti-Greta”, după ce a descris-o pe activista Greta Thunberg „un pericol pentru tineri”.