• 80% din angajații localului Dean’s din Brașov s-au vaccinat
  • Titela, ospătăriță, se simte în siguranță acum și nu a avut efecte adverse
  • Colegii au sărbătorit normalitatea la un team building și paintball
  • Vaccinul e singura șansă la normalitate, spune Ștefan, antreprenor

Te dezamăgește sau sperie fiecare anunț care vorbește despre carantină. Chiar și acolo unde terasele sunt deschise, e prea frig ca să stai confortabil. Pentru a ajunge la normalitate, peste 80% din angajații unui pub din Brașov s-au vaccinat.

Angajații s-au organizat rapid. Ei au spus că așa cum un restaurant formează o echipă este foarte important să procedeze laf el și la vaccinare. Cei dornici s-au programat în aceeași zi.

Titela Pricope, ospătăriţă: „Pentru a putea călători, pentru a putea munci în continuare. Să dea drumul, să ne distrăm, să fie lumea veselă, să nu mai fie lume tristă, morocănoasă.”

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Ştefan Gleveșanu, proprietar Dean’s: „Suntem conştienţi că singura noastră şansă să ne revenim la nromalitate este vaccinare, altfel nu reuşim să scăpăm de acest virus. Ne oferă predictibilitate că ştim că nu mai avem angajaţi care fac COVID sau şansele să facă COVID sunt tot mai mici. În al doilea rând oaspeţii noştri au fost foarte încântaţi când am luat această decizie. Le oferim puţină sigurană în plus.”

Motiv pentru care clienții se întorc pe terasa încălzită sau comandă la pachet cu încredere. Patronul a sărbătorit primul pas spre normalitate: siguranța angajaților și confortul clienților, la o partidă de paintball în pădure cu toți angajații.

Rata de infectare în județul Brașov este de 4,76 la mia de locuitori, iar în orașul Brașov 6,85 la mia de locuitori.