• Rata de vaccinare în Bucureşti a ajuns la 23%
  • Valeriu Gheorghiță: „Pe măsură ce ritmul de vaccinare este în creștere, ne dorim ca un număr cât mai mare de persoane să fie vaccinate”
  • Colonelul Gheorghiță își dorește ca „demersurile particulare de vaccinare” precum Timișul să poată fi menținute și în alte județe

Rata de vaccinare în Bucureşti a ajuns la 23%, anunță coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheoghiţă.

Valeriu Gheoghiţă spune că este vorba despre o evaluare făcută chiar marți, care arată că în Capitală rata de vaccinare a ajuns la 23%.

„Pe măsură ce ritmul de vaccinare este în creștere, ne dorim ca un număr cât mai mare de persoane să fie vaccinate și astfel să avem județe în care să putem atinge mai repede pragul de imunizare colectivă”, spune medicul.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Acesta își dorește ca „demersurile particulare de vaccinare” precum Timișul să poată fi menținute și în alte județe, unde există posibilitatea de organizare, unde există resursă umană suficientă și disponibilă tocmai pentru a facilita accesul la vaccinare.

Premierul Florin Cîţu anunţa recent că în Bucureşti rata de vaccinare a ajuns la 20%.