• Reprezentanții HORA au trimis o solicitare către Ministerul Sănătății ca angajații HoReCa să fie vaccinați în etapa a doua
  • Solicitarea lor a fost ignorată
  • În 2019 HoReCa avea încasări de 5 miliarde de euro

Foarte mulți antreprenori din HoReCa văd vaccinarea ca o reală gură de oxigen. Afacerile din domeniu sunt printre cele mai greu încercate de pandemie.

Daniel Mischie, președintele HORA și CEO al grupului City Grill: „Încă de săptămâna trecută Asociația Proprietarilor de Restaurante a făcut o solicitare către Ministerul Sănătății și către ministrul Vlad Voiculescu, cât și către domnul prim-ministru ca angajații din HoReCa să intre în valul doi de vaccinare. Din păcate, răspunsul nu a fost conform cu așteptările noastre și personalul HoReCa nu a fost inclus în această etapă.”

Daniel Mischise spune că industria a pierdut enorm de mult în această perioadă, dar mai ales, a pierdut un număr semnificativ de angajați.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT

Daniel Mischie, președintele HORA și CEO al grupului City Grill: „Estimăm că vreo 7.000 de oameni nu vor mai lucra în această industrie dintre cei 200.000 de angajați. Pe de altă parte, pierderile ajung la 3 miliarde de euro.”