• 50 Cent dă în judecată un chirurg plastician din Miami pentru că a pretins că i-a mărit bărbăția.
  • Avocații rapperului au susținut că acesta nu a avut niciodată o astfel de procedură de îmbunătățire sexuală”.
  • 50 Cent a dat în judecată un chirurg plastician din Florida pentru că ar fi insinuat că ar fi fost un client pentru o operație de mărire a penisului.

Actorul 50 Cent lansează o bătălie juridică pentru a demonstra că nu și-a mărit dimensiunea penisului prin operație. Procesul a fost intentat vineri (16 septembrie) la un tribunal federal și se concentrează pe o fotografie pe care 50 Cent – pe numele real Curtis James Jackson III – a făcut-o cu Angela Kogan, proprietara clinicii Perfection Plastic Surgery and MedSpa din Miami. Kogan a folosit ulterior fotografia într-un articol pentru Shade Room, care a fost retras între timp, în care l-ar fi numit pe 50 Cent printre clienții săi pentru operații de mărire a bărbăției.

În plus față de fotografia celor doi – care ar fi fost folosită ca thumbnail al articolului – articolul din Shade Room ar fi inclus și o fotografie a unui pacient în halat de spital deschis, cu un emoji mare de vinete acoperindu-i organele genitale. În dosarul inițial, avocații lui 50 Cent, Alejandro Paz și Joseph Rebak, au negat că rapperul ar fi fost supus unei astfel de proceduri și au susținut că Kogan a folosit fotografia în mod duplicitar pentru a obține un câștig comercial.

Povestirile doctorului erau atât de autentice încât clienții săi au început să povestească, iar zvonul a ajuns la 50 Cent după ce un fan a relatat povestea pe rețelele de socializare.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Potrivit acesteia, clinica făcea reclamă la servicii de mărire a penisului și a atașat la text această fotografie, pretinzând că este vorba despre bărbăția rapperului de renume mondial. 50 Cent a anunțat că îl va da în judecată pe chirurg și îi va cere daune morale.


„Acest caz se referă la abuzul de bunăvoință al unui artist popular și om de afaceri de către un proprietar de afaceri fără scrupule pentru propriul câștig economic”, se arată în dosar. Jackson nu a avut niciodată o astfel de procedură de îmbunătățire sexuală, nu a beneficiat niciodată de operații de chirurgie plastică din partea pârâților și nu și-a dat niciodată consimțământul pentru comercializarea și publicarea fotografiei.”

Avocații lui 50 Cent au susținut că articolul l-a expus pe acesta la ridicol” și i-a afectat reputația profesională și personală”. Avocații rapperului cer un ordin prin care să i se interzică lui Kogan să continue să folosească imaginea, precum și milioane de dolari” în daune potențiale pentru comportamentul răuvoitor”.