• Există într-adevăr o formulă pentru atracție, iar creatorul ei este natura.
  • Legile naturale care ne mișcă în mod invizibil și imperceptibil înainte ne împing în mod inconștient spre alegerile noastre în dragoste.
  • Legile atracției și ale iubirii pot fi uneori cele mai confuze din lume și pot provoca emoții violente.

Există într-adevăr o formulă pentru atracție, iar creatorul ei este natura. Legile naturale care ne mișcă în mod invizibil și imperceptibil înainte ne împing în mod inconștient spre alegerile noastre în dragoste.

Legile atracției și ale iubirii pot fi uneori cele mai confuze din lume și pot provoca emoții violente. Poeții și scriitorii nu încetează niciodată să încerce să descifreze aceste legi în operele lor. Oamenii care își împărtășesc experiențele și vorbesc cu prietenii lor încearcă, de asemenea, să descifreze legile iubirii pentru a găsi în sfârșit fericirea.

Iată câteva legi ale atracției care ghidează femeile și bărbații în călătoria lor amoroasă.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Bărbații sunt mai răbdători cu femeile decât femeile cu ei

Deși majoritatea oamenilor consideră că femeile sunt mai răbdătoare când vine vorba de întâlniri, se pare că bărbații sunt de fapt mai predispuși să aștepte ca o doamnă să le răspundă la o invitație pentru o întâlnire mai mult de 7 zile, spre deosebire de femei, care așteaptă aproximativ 3 zile. Un studiu citat de site-ul yourtango.com arată că bărbații sunt dispuși să aștepte în medie 11 – 25 zile. Bărbații sunt cu până la 80% mai predispuși decât femeile să meargă la o întâlnire cu cineva de care nu s-au simțit atrași.

Vocea noastră se schimbă atunci când simțim atracție față de cineva

Cercetările arată că atât bărbații, cât și femeile își schimbă vocea atunci când vorbesc cu o persoană pe care o percep ca fiind atractivă. Pentru ambele sexe, tonul tonului la vorbire crește. Acesta este un mecanism subconștient care urmărește să atragă persoana pentru care am simțit simpatie.

Frumusețea nu poate fi ignorată

Prima impresie contează întotdeauna, chiar dacă nu recunoaștem acest lucru. O femeie frumoasă sau un bărbat chipeș face întotdeauna impresie. Acestea sunt remarcate primele, deoarece trăsăturile atractive ies în evidență în mulțime. Ai mult mai multe șanse să te bucuri de atenția celorlalți dacă ești frumoasă. Deși frumusețea este un concept subiectiv, ea are întotdeauna un impact asupra minții.

Femeile sunt atrase de bărbații care au câini

Bărbații care au grijă de câini sunt mai atrăgători pentru femei. Instinctul lor le spune că astfel de bărbați sunt capabili să aibă grijă de copii, să fie miloși și protectori.

Bărbații chiar preferă doamnele în roșu

Poartă-ți rochia roșie dacă vrei ca un bărbat să te observe. Acesta nu este un mit, ci o realitate. Studiile arată că roșul atrage cu siguranță atenția bărbaților. Dacă o femeie poartă roșu și se află printre multe alte femei, are mai multe șanse de a fi observată și preferată de bărbați.

Femeile sunt într-adevăr atrase de bărbații bogați și cu prestigiu

Chiar dacă multe femei nu vor să recunoască, se pare că și acest lucru este adevărat. Dorința femeilor de a avea un bărbat stabil, cu statut și siguranță materială, a fost codificată încă din antichitate, când posesiunile și rezervele de hrană însemnau posibilitatea de a trăi și de a continua genele. Semnificația evolutivă a bogăției rămâne astăzi, de asemenea, marcată în genele noastre.