• Inteligența artificială devine în mod constant un instrument de încredere pentru a compune jurămintele de nuntă.
  • Chiar dacă există îngrijorări privind utilizarea A.I. în acest context, mulți utilizatori au găsit utilă asistența oferită de ChatGPT.
  • Sunt și cei care preferă să își scrie propriile jurăminte, considerând că acestea ar trebui să fie autentice și să reflecte personalitatea lor în mod direct.

Când se apropia de data nunții sale în luna februarie și încă nu începuse să-și scrie jurămintele, Elyse Nguyen a primit un sfat inedit de la un prieten: să încerce ChatGPT, un chatbot cu inteligență artificială lansat public la sfârșitul lunii noiembrie. Acesta promite să ajute oamenii să depășească blocajul scriitoricesc, indiferent dacă era vorba despre un eseu, un e-mail sau un discurs emoționant, scrie CNN.

Nguyen, care este analist financiar la Qualcomm, a descris cum a introdus solicitarea pe ChatGPT ca pe o glumă la început, iar rezultatul a fost destul de simplist, cu referințe personale la ea și la soțul ei. Cu toate acestea, esența a ceea ce trebuia să includă jurămintele era acolo – promisiunile lor unul față de celălalt și structura. Ea a făcut modificări, a schimbat indicațiile pentru a adăuga umor și detalii despre interesele partenerului ei și a adăugat câteva povești personale. În cele din urmă, Nguyen a folosit o bună parte din sugestiile ChatGPT și a spus că soțul ei a fost de acord cu ele.

„A ajutat la reducerea stresului, deoarece nu aveam nicio experiență anterioară cu jurămintele de nuntă și nici nu știam ce ar trebui să fie inclus” , a spus Nguyen. „În plus, ChatGPT este un geniu cu aliterația, analogiile și metaforele. „

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

La doar câteva luni de la lansare, tot mai multe cupluri au apelat la ChatGPT pentru a fi ajutate în planificarea nunții. De la scrierea jurămintelor și discursurilor, la redactarea contractelor religioase de căsătorie și la crearea de site-uri web pentru ziua specială, ChatGPT a devenit o resursă populară.

Un exemplu este Ellen Le, care recent a creat o parte din site-ul web al nunții ei prin intermediul instrumentului Writer’s Block Assistant de pe serviciul online de planificare a nunților Joy, care a fost una dintre primele platforme terțe care a încorporat tehnologia ChatGPT.

Writer’s Block Assistant îi ajută pe utilizatori să redacteze jurăminte, discursuri, de asemenea, le permite utilizatorilor să evidențieze poveștile personale și să selecteze stilul sau tonul înainte de a le pune într-un discurs.

Am început să-mi redactez jurămintele și, când am tastat cum ne-am cunoscut, a produs această poveste foarte încântătoare” , a spus Le. O parte din ea era inexactă, inventând anumite detalii, dar mi-a dat o mână de ajutor și ceva la care să reacționez, în loc să petrec 10 ore gândindu-mă cum să încep. „

Chiar dacă există îngrijorări privind utilizarea inteligenței artificiale în acest context, mulți utilizatori au găsit utilă asistența oferită de ChatGPT.

Un exemplu este Michael Grinn, un anestezist din Miami și New York, care a folosit ChatGPT pentru a crea un contract de căsătorie evreiesc, numit Ketubah, pentru nunta sa din iunie. Cu toate că a făcut modificări ulterioare pentru a se asigura că documentul respectă valorile sale personale, Grinn a apreciat eficiența oferită de ChatGPT în acest proces.

Cu toate acestea, există și cei care preferă să își scrie propriile jurăminte, considerând că acestea ar trebui să fie autentice și să reflecte personalitatea lor în mod direct. Cu toate că tehnologia poate oferi inspirație și eficiență, unii oameni consideră că aspectele emoționale și intime ale jurămintelor de nuntă ar trebui să fie păstrate intacte.

Astfel, utilizarea inteligenței artificiale în cadrul ceremoniilor de căsătorie ridica întrebări privind echilibrul între utilizarea tehnologiei și menținerea unui aspect personal și autentic al unui moment important în viața unei persoane. Cu toate acestea, Joy și alți dezvoltatori de tehnologie se străduiesc să inoveze responsabil și să exploreze potențialul pozitiv al inteligenței artificiale în industria nunților și evenimentelor, în timp ce se confruntă cu provocările etice și morale asociate.

Citește și:

„Va copia Franța modelul Italiei și va interzice ChatGPT?”. Răspunsul ministrului Digitalizării

Gigantul tehnologic chinez Alibaba intenționează să lanseze rivalul lui ChatGPT. Specificațiile chatbotului

De ce nu se pricepe ChatGPT la poezie? Reacția artiștilor