• Actorul Robert Cormier de la Heartland a murit la vârsta de 33 de ani.
  • Sora actorului, Stephanie, a declarat pentru The Hollywood Reporter că Cormier a suferit o cădere și a decedat în urma rănilor suferite într-un spital din Etobicoke, Ontario.
  • Barmanul devenit actor, originar din Toronto, este cunoscut mai ales pentru rolul lui Finn Cotter, nepotul lui Al Cotter al lui Duncan Fraser, în lunga dramă de familie Heartland, difuzată de CBC, în cadrul lungului serial Heartland.

Actorul Robert Cormier de la Heartland a murit la vârsta de 33 de ani. Sora actorului, Stephanie, a declarat pentru The Hollywood Reporter că Cormier a suferit o căzătură și a decedat în urma rănilor suferite într-un spital din Etobicoke, Ontario.

Barmanul devenit actor, originar din Toronto, este cunoscut mai ales pentru rolul lui Finn Cotter, nepotul lui Al Cotter al lui Duncan Fraser, în lunga dramă de familie Heartland, difuzată de CBC, în cadrul lungului serial Heartland.

Un alt rol important îl include pe Kit Jennings în cel de-al treilea sezon al serialului horror Slasher de la Netflix. Alte credite de actorie ale sale includ roluri în American Gods în 2021 și în serialul Ransom de la CBS.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

A studiat economia la Universitatea York înainte de a absolvi Academia de actorie pentru film și televiziune din Toronto în 2014. Doi ani mai târziu, a obținut un rol de invitat în serialul Designated Survivor de la ABC, cu Kiefer Sutherland.

Printre omagiile aduse familiei, mai mulți au scris: „Robert a fost un atlet, un actor și un frate grozav. Avea o pasiune pentru a-i ajuta pe ceilalți și căuta mereu să obțină mai mult. Îi plăceau serile de film cu familia sa și îl admira foarte mult pe tatăl său. A avut un impact asupra multor oameni de-a lungul vieții sale, fie că a fost vorba de familie, coechipieri și prieteni.”

Memoria lui Rob va trăi mai departe prin pasiunea sa pentru artă și film, precum și prin cele trei surori ale sale care au însemnat totul pentru el.” După aflarea veștii despre tragica sa dispariție, colegii din serialul Heartland i-a adus un omagiu starului în devenire.

UPtv, o rețea americană care difuzează serialul, a scris un omagiu sincer care l-a numit pe actor un talent uimitor”. Pe el se putea citi: „Robert Cormier, alias Finn din Heartland, a fost un talent uimitor, plecat prea devreme. Suntem profund întristați să aflăm de moartea sa. Sincerele noastre condoleanțe se îndreaptă către prietenii, familia și colegii săi”, alături de un emoji de porumbel.

Se pare că actorul preferat al lui Cormier era Jean-Claude Van Damme, după cum a spus odată: „I-am spus tatălui meu: „Tati, spune-mi Robbie Van Damme”.”