• Curățarea dușului este o sarcină plictisitoare și probabil că nu o facem suficient de des.
  • Folosim dușul în fiecare zi, dar curățarea lui nu este ceva la care ne gândim tot timpul.
  • Din fericire, experții în curățenie au dezvăluit un mod simplu de a curăța dușul.

Curățarea dușului este o sarcină plictisitoare și probabil că nu o facem suficient de des. Folosim dușul în fiecare zi, dar curățarea lui nu este ceva la care ne gândim tot timpul.

Din fericire, experții în curățenie au dezvăluit un mod simplu de a curăța dușul. Postând un scurt clip pe contul lor TikTok, experții au dezvăluit soluția simplă pentru a o păstra dușul curat.

Iar partea cea mai bună este că nu costă deloc scump. Ei dezvăluie că robinetele și capetele de duș se pot umple de murdărie și calcar, ceea ce nu este tocmai bine, având în vedere că le folosim pentru curățarea noastră. Dar nu îți face griji, nu va trebui să petreci ore întregi frecând pentru a le curăța.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În schimb, experții în curățenie iau o pungă de plastic și o umplu cu oțet alb. Apoi o fixează la capul dușului și o lasă să se înmoaie timp de 30 de minute.

După ce au trecut cele 30 de minute, se scoate punga, iar acidul din oțet va îndepărta toată murdăria și calcarul cu un efort minim din partea ta.

Experții adaugă: „Este foarte ușor să faci ca dușul tău să arate atât de curat și strălucitor.”

Videoclipul de curățare a fost un succes pentru oamenii de pe aplicație și a devenit viral adunând peste 300 de mii de like-uri. În secțiunea de comentarii a videoclipului, profesioniștii în curățenie adaugă că această sarcină ar trebui făcută o dată pe lună.

O persoană a scris: „Da, eu fac asta tot timpul și chiar dă rezultate”. O alta a comentat: „Nu știam că se poate curăța cu oțet! Mulțumesc pentru ajutor”. Între timp, o femeie a adăugat: „Folosesc acest truc dintotdeauna, l-am învățat de la mama mea. Categoric pot recomanda”.

Pur și simplu umple o pungă cu oțet alb și fixeaz-o pe capul de duș. Acesta va absorbi orice murdărie și calcar, fără a fi nevoie să freci.