• Rust Movie Productions a anunțat că a soluționat procesul de moarte ilicită intentat de familia lui Hutchins, care a fost împușcată în timp ce Baldwin repeta o scenă pe platoul de filmare.
  • „Filmările la Rust, pe care eu îl voi produce acum în calitate de producător executiv, vor fi reluate cu toți actorii principali originali la bord în ianuarie 2023″, a declarat soțul lui Hutchins.
  • Un reprezentant al familiei Hutchins a refuzat să divulge suma la care s-a ajuns la înțelegere.

Într-o declarație împărtășită cu Insider, Rust Movie Productions a anunțat că a soluționat procesul de moarte ilicită intentat de familia lui Hutchins, care a fost împușcată în timp ce Baldwin repeta o scenă pe platoul de filmare din New Mexico, pe 21 octombrie 2021.

„Filmările la Rust, pe care eu îl voi produce acum în calitate de producător executiv, vor fi reluate cu toți actorii principali originali la bord în ianuarie 2023″, a declarat soțul lui Hutchins, Matthew, în declarație.

„În propriile mele încercări de a mă vindeca, orice decizie de a mă întoarce pentru a termina de regizat filmul ar putea avea sens pentru mine doar dacă ar fi făcut-o cu implicarea lui Matt și a familiei Hutchins”, a adăugat Joel Souza, regizorul filmului.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
FRUMUSEȚEA CREATĂ DE A.I., PREMIATĂ

El a continuat: „Deși este cu siguranță dulce-amărui, mă bucur că, împreună, vom finaliza acum ceea ce eu și Halyna am început. Fiecare efort al meu în acest film va fi dedicat onorării moștenirii Halynei și mândriei ei. Este un privilegiu să duc acest lucru la bun sfârșit în numele ei.”

Un reprezentant al familiei Hutchins a refuzat să divulge suma la care s-a ajuns la înțelegere.