• Mâncărurile pe care Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis le savurează acasă – de la paste cu brânză de casă la prăjituri de zână.
  • De-a lungul anilor, prințul și prințesa de Wales au împărtășit o serie de anecdote despre dieta pe care o au cu micuții lor copii.
  • Și, fie că este vorba de pizza de casă sau de curry de legume, este clar că trioul are de unde alege atunci când vine acasă de la școală.

În timp ce Kate Middleton și-a dezvăluit la începutul acestei săptămâni dragostea neobișnuită pentru rinichi, copiii ei au un gust mult mai convențional în materie de mâncare. De-a lungul anilor, prințul și prințesa de Wales au împărtășit o serie de anecdote despre dieta pe care o au cu micuții lor copii, prințul George, în vârstă de nouă ani, prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și prințul Louis, în vârstă de patru ani.

Și, fie că este vorba de pizza de casă sau de curry de legume, este clar că trioul are de unde alege atunci când vine acasă de la școală. În timp ce Prințul William a spus că nu este un talent înnăscut în bucătărie, de-a lungul anilor, Kate a împărtășit și altora ce îi place familiei sale să mănânce atunci când gătesc împreună.

FRUCTE ȘI CEREALE LA MICUL DEJUN

Când Kate a vizitat grădinița LEYF (London Early Years Foundation) Stockwell Gardens din Londra în ianuarie 2020, prințesa a dezvăluit ce mănâncă copiii ei la micul dejun. Managerul școlii, Michelle Samuels, a declarat pentru today.com: „Ea le-a menționat copiilor că propriii ei copii se bucură de mere și cereale dimineața, ceea ce a declanșat o conversație cu copiii despre propria lor preferință în materie de fructe”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

PASTE CU BRÂNZĂ DE CASĂ

În timpul unei vizite la școala primară Lavender, Kate le-a spus copiilor că îi pune frecvent pe cei doi copii mai mari ai ei să gătească împreună cu ea – inclusiv „pastele cu brânză”, preferatele lor. Ea a explicat cum fiecare dintre copii are un mic rol în acest proces – „unul amestecă făina, altul pune laptele și untul”.

Matthew Kleiner-Mann, directorul executiv al Ivy Learning Trust, a declarat: „Ne-a spus cât de mult le place copiilor ei să gătească și cum gătesc pentru ea. Au făcut paste cu brânză zilele trecute. Unul amestecă făina, altul pune laptele și untul, iar ei fac salate și alte chestii. Mâncarea este importantă pentru ea și înțelege legăturile dintre sănătatea mintală și exercițiile fizice.”

CARBONARA

Celebrul bucătar Aldo Zilli a dezvăluit în 2020 mâncarea preferată a Prințului George – clasicul mediteranean, spaghetele carbonara. Aldo, de origine italiană, în vârstă de 67 de ani, care locuiește acum în Surrey și este ambasador al organizației caritabile pentru tinerii fără adăpost Centrepoint, a povestit că a avut o serie de întâlniri cu prințul William, 41 de ani, care este patronul organizației.

În timpul discuțiilor pe care le-au avut de-a lungul anilor, Aldo a povestit că prințul William a vorbit animat despre cei trei copii ai săi – și a dezvăluit care este mâncarea preferată de George.

„William este uimitor – aștept telefonul pentru că se pare că preferata băiețelului său sunt spaghetele carbonara, așa că aștept telefonul pentru a merge să i le gătesc”, a declarat Aldo pentru Femail.

„William este un gentleman absolut. Va veni la tine, va vorbi cu tine despre – știe totul despre toată lume. Asta îmi place la astfel de oameni, înainte de a veni la tine se asigură că știu cine ești și cu ce te ocupi, este un lucru foarte inteligent. Este un tip atât de grozav, grozav, sunt un mare fan al familiei regale”.

CURRY

Kate a dezvăluit anterior că îi place să facă curry – în special cel de legume. Și, deși prințesa poate fi capabilă să se descurce cu condimentele, ea a spus că trebuie să reducă nivelul de condimente pentru soțul ei, prințul William. Prințesa de Wales a spus că fiicei sale, Charlotte, îi place, de asemenea, se bucură de mâncarea asiatică.

Ea i-a spus prințului Shah Karim Al Hussaini, Aga Khan IV, înainte de turneul lor în Pakistan în 2019, că trebuie să reducă nivelul picant pentru George și Louis, dar a spus: „Charlotte se descurcă destul de bine cu mâncarea picantă”.

LEGUME PROASPĂT CULTIVATE

Prințesa de Wales este cunoscută pentru dragostea ei pentru un stil de viață nutritiv și bogat în vitamine, cu părul ei sănătos și pielea strălucitoare. Așa că nu este surprinzător faptul că, de-a lungul anilor, și-a încurajat copiii să aibă o dietă la fel de sănătoasă.

Prințesa de Wales a dezvăluit anterior că copiilor ei le place să mănânce cele cinci alimente pe zi. Vorbind cu Mary Berry în cadrul emisiunii A Berry Royal Christmas, ea a spus: „Ne cultivăm propriile legume, avem morcovi, fasole, sfeclă roșie, una dintre favoritele noastre, Louis adoră sfecla roșie”.

Se spune că prințesa Charlotte este, de asemenea, un fan al cartofilor Charlotte – probabil datorită numelui lor comun – precum și al măslinelor. Atunci când a vorbit elevilor de la Lavender Primary School din nordul Londrei în 2019, Kate a spus că singura ei fiică – Prințesa Charlotte – adoră să ronțăie o gustare mediteraneană clasică – măslinele. „Charlotte adoră măslinele”, a spus ea.

PIZZA

Toată lumea iubește pizza la cină, chiar și gândul la roșiile, aluatul, busuiocul și mozzarella care dansează pe papilele gustative este suficient pentru a face stomacul oricui să vibreze. Dar familia regală nu bagă o pizza congelată în cuptor sau comandă de la restaurantul local, ci o face de la zero.

Luke’s Community Centre pentru evenimentul Commonwealth Big Lunch din Londra, Kate a declarat că felul de mâncare preferat al lui George, Charlotte și Louis este pizza.

Kate a spus: „Am făcut asta cu George și Charlotte, am făcut aluat de pizza. Le place pentru că își pot murdări mâinile”.

DULCIURI GUSTOASE

Anul trecut, copiii regali din Țara Galilor s-au alăturat mamei lor, Kate, pentru a coace prăjituri pentru o petrecere de stradă din Cardiff, care a avut loc pentru a marca Jubileul de Platină al regretatei regine.

Imagini adorabile postate online de ducesa și ducele de atunci, îi arătau pe prințul George, în vârstă de nouă ani, pe prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și pe prințul Louis, în vârstă de patru ani, pregătind bunătățile în bucătăria lor.

În descriere scria: „Coacem prăjituri pentru comunitatea locală din Cardiff, care se va bucura de ele la o petrecere de stradă pentru Jubileul de Platină care are loc astăzi! Sperăm să vă placă!

În fotografii, cei trei copii au putut fi văzuți amestecând ingredientele înainte de a glazura prăjiturile împreună cu ducesa. Banderola Union Jack a putut fi văzută atârnând în jurul bucătăriei, în timp ce Charlotte era ocupată să spargă ouăle, iar Louis folosea o sită pentru a adăuga făina în amestecul de prăjituri. George, între timp, a putut fi văzut ajutându-și sora să adauge ingredientele.