• Americanilor nu le place distanțarea socială, dar le place să petreacă
  • Aceștiau au ignorat complet măsurile de siguranță și o posibilă infectare cu Coronavirus
  • Weekendul trecut, americanii s-au distrat la plajă sau pisicine

25 mai 2020 a fost prilej de sărbătoare pentru Americani, fiind ziua în care îi comemorează pe soldații americani care au murit în luptă sau în serviciul militar. Însă nici weekendul nu a fost ratat în ceea ce privește distracția.

Deși suntem în plină pandemie, iar printre măsurile de siguranță și protecție se numără purtarea măștii și distanțarea socială, americanii și-au permis să uite o zi de toate acestea și să petreacă.

Orlando Invades Daytona a fost un eveniment promovat masiv în social media, dar care a fost anulat din cauza pandemiei de Coronavirus. Totuși, străzile Floridei au fost împânzite de oameni care mergeau spre acest eveniment… anulat.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

În urma intervenției polițiștilor, 6 oameni au fost răniți, iar unul dintre suspecți se află în custodia polițiștilor.

Pe țărmul Pensacola nu a fost atât de multă agitație, însă din imagini ne putem da seama că oamenii au ignorat complet o posibilă infectare cu Coronavirus și au considerat că 25 mai este doar o zi normală de plajă.

Totuși, petrecerea din Lake of the Ozarks rămâne cea care a șocat multă lume. Oamenii au petrecut într-o piscină fără să respecte distanțarea socială. Am dedicat aici un story întreg pentru acest subiect.

În Virginia, oamenii merge pe faleză bucurându-se de aerul curat. Totuși, se pare că nici în acest caz nu a fost respectată distanțarea socială.

Cel puțin, din câte putem observa în imagini, există și oameni care poartă măști de protecție.