• Este anul Iepurelui de Apă Negru în calendarul oriental.
  • Un animal dulce, chiar afectuos, care simbolizează schimbări și realizări care vor fi la fel de favorabile – pentru toată lumea.
  • Casa și familia, cariera, vor fi pe primul loc.

Este anul Iepurelui de Apă Negru în calendarul oriental – un animal dulce, chiar afectuos, care simbolizează schimbări și realizări care vor fi la fel de favorabile – pentru toată lumea, fără excepție. Casa și familia, cariera, vor fi pe primul loc, iar acțiunea va fi cerută de la noi toți.

Berbec

Berbecii au relații familiale armonioase, iar pentru cei singuri – prietenii de lungă durată. Banii vor veni, mai ales dacă nu mai cheltuiți nesăbuit. Acordați atenție unor obiceiuri alimentare mai sănătoase.

Taur

Anul acesta vor avea loc schimbări. Cercul de prieteni se va reface, iar cei implicați în afaceri vor simți adesea sprijinul Norocului. Stabilitatea financiară pe care o căutați vă va face fericiți. Dar cheltuielile trebuie să fie gestionate cu înțelepciune.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Gemeni

Numeroasele dorințe păstrate în inima dvs sunt gata să fie îndeplinite prin implicarea directă. Deseori trebuie făcute compromisuri în comunicare pentru a menține pacea. Încercați să vă ocupați de propriile nevoi.

Rac

Reprezentanții zodiei se vor afla la o răscruce de drumuri, atât în muncă, cât și în distracție. Asumarea rațională a riscurilor vă va permite nu numai să avansați în carieră, ci și să vă măriți averea. În dragoste, este recomandabil să fii mai consecvent pentru a găsi adevărata fericire.

Leu

Deși anul care vine se află sub semnul Pisicii (stil japonez), Leii s-ar putea confrunta cu provocări. Fiți blând cu partenerul dumneavoastră. Succesul și recunoașterea ar trebui să fie însoțite de acte de caritate.

Fecioară

Trebuie să fii independent pentru a primi ocrotirea Iepurelui. Mai ales în domeniul finanțelor: nu ar trebui să folosiți bani împrumutați în anul următor. Determinarea va aduce rezultatul potrivit.

Scorpion

Până la vară, veți avea sprijinul astrelor. Prin urmare, bugetul dvs. va crește – puteți merge într-o călătorie interesantă. Cuplurile căsătorite ridică problema unui copil, iar persoanele singure au șanse să își găsească parteneri.

Săgetător

Oamenii iubitori de libertate vor risca să rupă ancora – în special, își vor schimba profesia, vor încerca să își deschidă propria afacere. În dragoste există perspective mari – până la căsătorie, inclusiv. Familia îți captează adesea atenția.

Capricorn

Anul acesta a fost un an de succes din multe puncte de vedere. Mai ales cei determinați își vor schimba nu doar munca, ci și profesia. Dacă îți poți controla dorința de a te mulțumi pe tine însuți, problema banilor nu te va mai chinui. Cu toată averea ta, ai grijă de sănătatea ta și distribuie-ți echitabil volumul de muncă.

Vărsător

Cursurile avansate vă vor permite să atingeți noi culmi. Imaginația se va dezlănțui: păstrați toate ideile secrete până în ultimul moment – mulți vor dori să vă priveze de recompensă din invidie. Acesta este un an de călătorii și de experiențe extraordinare.

Pești

Multe vor depinde de dvs: dorința va fi pe fața voastră, dar nu fiți leneși – veți obține totul. Această abordare este utilă pe tot parcursul anului. Aveți grijă să rezolvați dificultățile cu soțul/soția dumneavoastră. Înscrieți-vă în programul de fitness.