• Un om de știință a dezvăluit semnele care arată că partenerul tău te înșeală – iar unele te-ar putea șoca.
  • Ca parte a studiilor sale, Macken a cercetat motivele pentru care oamenii înșală și a descoperit că este adesea rezultatul dorinței de varietate și de conectare.
  • Macken a spus că un semn că partenerul tău ar putea să te înșele este dacă este protector cu telefonul și nu este dispus să ți-l arate.

Un om de știință a dezvăluit semnele care arată că partenerul tău te înșeală – iar unele te-ar putea șoca. Absolventul de la Oxford Macken Murphy, 25 de ani, a devenit o senzație virală pe platformă după ce a dezvăluit informații despre relații, căsătorie și infidelitate.

Ca parte a studiilor sale, Macken a cercetat motivele pentru care oamenii înșală și a descoperit că este adesea rezultatul dorinței de varietate și de conectare. El a adăugat că secretele tehnice, o nouă vanitate și evitarea de a vorbi despre o anumită persoană pot fi indicatori ai infidelității.

Macken a sugerat că bărbații vor mai multe partenere de dragul de a avea mai multe partenere”. Se pare că această dorință provine din beneficiile evolutive din strămoșii noștri”. El a continuat să evidențieze câteva diferențe interesante între înșelăciunea masculină și cea feminină.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Femeile sunt adesea motivate sexual, dar sunt și motivate emoțional”, a susținut el. Este mult mai probabil ca femeile să fie îndrăgostite de partenerul lor de aventură, în comparație cu bărbații. Este mult mai probabil să existe o dezangajare emoțională față de partenerul lor în timpul unei aventuri. Este supărător, dar mulți bărbați care sunt complet fericiți cu soțiile lor iau totuși decizia nefericită de a comite o infidelitate – aceasta este o diferență pe care o vedem.”

El a continuat: Da, bărbații sunt mai motivați să înșele prin varietate, iar femeile tind să fie mai implicate emoțional în partenerii de aventură, dar acestea sunt diferențe medii.”

Macken a spus că un semn că partenerul tău ar putea să te înșele este dacă este protector cu telefonul și nu este dispus să ți-l arate. El a spus: Dacă partenerul tău nu-și lasă niciodată telefonul afară și nu-și conectează niciodată telefonul la play-ul mașinii tale. Ei fac acel lucru în care întorc telefonul cu fața în jos, astfel încât să nu poți vedea notificările. Dacă vedeți tot felul de semne de acest gen, luați-o ca pe un indiciu că s-ar putea să ascundă ceva. Nu cred că asta înseamnă că ar trebui să încerci să intri în telefonul partenerului – poate fi foarte toxic și, în unele cazuri, abuziv să invadezi astfel intimitatea partenerului tău.”

Macken a spus că un alt motiv de îngrijorare ar putea fi dacă partenerul tău a început să se intereseze brusc de forma fizică și de stilul de viață al acestuia. El a spus: Acesta este mai interesant pentru mine – mulți oameni știu acest lucru în mod anecdotic. Dacă cineva trece printr-o schimbare masivă de look și începe să meargă la sală mult sau începe să acorde atenție aspectului său în timp ce se află într-o relație, acesta poate fi un indicator. Dacă este o schimbare bruscă, de multe ori este un semn de infidelitate. Avem cercetări care arată că atunci când oamenii își caută perechea, ei acordă mai mult timp aspectului lor decât atunci când au deja un partener. Dacă observi că partenerul investește brusc în aspectul său, ei bine, acesta este un indicator că, dacă este un comportament nou, ar putea fi pentru o persoană nouă.”

Dacă sunteți la o petrecere sau la un eveniment la care partenerul nu vrea să meargă să vorbească cu cineva sau să se bucure să petreacă timp cu cineva, acesta este un alt indicator că ar putea să vă înșele. Macken susține că există mai mulți indicatori ai infidelității, dar, adesea, atunci când sunt înșelați, oamenii au o idee cu cine îi înșeală partenerul lor.

El a spus: De multe ori, atunci când o persoană este înșelată, are o intuiție despre persoana cu care este înșelată. Dacă aveți pe cineva în minte, aduceți-l în discuție în preajma partenerului și vedeți dacă vrea să schimbe subiectul”.