• Progresele în tehnologia smartphone-urilor sunt incredibile, în mare parte.
  • Atunci când faci o greșeală într-un mesaj text trebuie să muți cursorul în altă parte pentru a o corecta.
  • Trebuie să știi că există o modalitate mai ușoară de a face acest lucru.

Progresele în tehnologia smartphone-urilor sunt incredibile, în mare parte. Este incredibil să poți transcrie un mesaj cu ajutorul vocii, iar corectarea automată este o mană cerească.

De exemplu, atunci când faci o greșeală într-un mesaj text trebuie să muți cursorul în altă parte pentru a o corecta. Cursorul nu ajunge niciodată acolo unde vrei și ajungi să te apleci peste telefon, transpirând de frustrare, încercând să folosești vârful degetului arătător pentru a-l repara. Trebuie să știi că există o modalitate mai ușoară de a face acest lucru și că nu ești singurul care s-ar putea să nu fi știut despre ea.

Utilizatorul Twitter ask_aubry a împărtășit o imagine a unui desen animat în care se spune: Atunci când scrii pe mobil, poți glisa pe bara de spațiu pentru a muta cursorul”. Da, așa este. Dacă ții apăsată bara de spațiu într-un mesaj text, poți muta cursorul mai precis și mai ușor în orice parte a mesajului pe care vrei să o corectezi.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Metoda funcționează atât pe iPhone, cât și pe dispozitivele Google. Nu este clar dacă funcționează și pe Android. Pentru unele dispozitive, este posibil să fie nevoie să ții apăsată mult timp bara de spațiu pentru a accesa funcția.

Alte trucuri de telefonie mobilă, cum ar fi posibilitatea de a îmbunătăți semnalul indiferent de locul în care te afli, pentru iPhone și altele au devenit virale pentru că i-au învățat pe oameni lucruri pe care nu le știau despre telefoanele lor. Aceste lucruri ar trebui să fie însoțite de un manual.