• O familie de miliardari oferă un salariu în valoare de 127.000 de dolari pentru bona câinelui lor.
  • Candidatul ideal trebuie să facă programările la veterinar, să planifice exerciții personalizate și să însoțească familia în timpul călătoriilor.
  • Anunțul a devenit viral pe TikTok și a atras peste 2.000 de candidați.

O familie de miliardari din Londra a publicat un anunț de angajare pentru un job de bonă pentru câini cu normă întreagă. Postul plătit cu generozitate, în valoare de 127.000 de milioane de dolari, a devenit viral pe platforma de socializare TikTok, atrăgând atenția iubitorilor de animale și a potențialilor candidați, scrie Insider.

Anunțul de angajare, care a fost postat și ulterior șters de către Fairfax and Kensington, o agenție de recrutare de personal privat de înaltă clasă din Londra, căuta o bonă pentru câini dedicată și cu experiență, dispusă să locuiască în cartierul exclusivist Kensington, alături de familia miliardarilor.

Recrutorul responsabil pentru acest post, George Ralph Dunn, a descris familia drept căutând „pe cineva în vârful de lance al domeniului lor”, care să ofere o îngrijire de top și să asigure bunăstarea, fericirea și siguranța celor doi câini iubiți ai lor.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

Ce sarcini va avea candidatul ideal

Deși jobul părea inițial ca o plimbare în parc pentru mulți, de fapt presupune ore neregulate de lucru. Bona de câini ar trebui să ofere îngrijire și atenție de neegalat patrupedelor, tratându-le ca pe niște membri prețioși ai familiei. Responsabilitățile includ coordonarea programărilor la veterinar, gestionarea vaccinărilor și a controalelor de sănătate. De asemenea, bona trebuie să creeze un regim de exerciții personalizat pentru fiecare câine și să-i însoțească în călătoriile interne și internaționale.

„Clienții sunt miliardari dispuși să plătească pentru cele mai bune servicii, iar câinii lor reprezintă o prioritate importantă”, a declarat George Ralph Dunn.

Ce oportunități oferă acest job

Jobul oferă și beneficii tentante, cum ar fi șase săptămâni libere pe an. Cu toate acestea, nu este garantată libertatea în program, având în vedere importanța clienților. Bona trebuie să fie pregătită să răspundă solicitărilor chiar și în situații de urgență, inclusiv în cazul unor călătorii de neașteptat, în care vor zbura cu câinii într-un avion privat.

Așteptările ridicate ale familiei miliardare au generat un val de interes și dezbateri în mediul online. Anunțul de angajare a fost în cele din urmă retras de pe site-ul agenției de recrutare, după ce numărul cererilor a explodat, crescând de la aproximativ 300 la peste 2.000 în doar câteva zile.

Chiar dacă anunțul de angajare a fost retras, rămâne de văzut cine va fi selectat pentru acest job.

Citește și: