• Păstrarea lingurilor în lenjeria intimă ar părea ciudată pentru orice persoană normală.
  • După ce a aflat cât de multe vieți de femei au fost distruse de abuzuri, violență și căsătorii forțate, Nora, o tânără de 23 de ani din Suedia, a decis să facă ceva în acest sens.
  • Ea le învață pe femei  „trucul lingurii în lenjerie intimă”, un truc simplu, dar eficient, care într-o zi ar putea salva viața cuiva.

Păstrarea lingurilor în lenjeria intimă ar părea ciudată pentru orice persoană normală. Dar nu te grăbi să judeci, pentru că, de fapt, este o soluție foarte bună care ar putea salva mii de femei de la munca forțată și de la sclavia sexuală.

Prezentatoarea Nora Adin dorește ca cât mai mulți oameni să afle despre acest mod simplu, dar eficient de a proteja femeile de căsătoriile forțate și de toate tipurile de violență.

Această problemă este deosebit de relevantă, înainte de începerea vacanțelor și a concediilor, când oamenii călătoresc”, a declarat Nora într-un interviu acordat ziarului local Expressen.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

După ce a aflat cât de multe vieți de femei au fost distruse de abuzuri, violență și căsătorii forțate, Nora, o tânără de 23 de ani din Suedia, a decis să facă ceva în acest sens. Drept urmare, ea a venit cu o idee genială.

Ea le învață pe femei  „trucul lingurii în lenjerie intimă”, un truc simplu, dar eficient, care într-o zi ar putea salva viața cuiva.

Iată cum funcționează:

Dacă te afli vreodată într-o situație în care încerci să fii scos din țară cu avionul împotriva voinței tale sau primești amenințări și ai nevoie să vorbești cu un ofițer de poliție fără escortă, pune pur și simplu o lingură sau un alt obiect metalic în lenjeria intimă înainte de a trece de securitatea aeroportului.

Atunci când treci prin detectoarele de metale, alarma va suna și vei fi dus într-o cameră specială pentru o verificare manuală fără prezența agresorului tău.